Hoe moeilijke eter Jos eindelijk de juiste voeding vond

Hoe moeilijke eter Jos eindelijk de juiste voeding vond

Jos is een moeilijke eter. Nooit vond ik de geschikte voeding die hij met veel smaak at. Ik probeerde verschillende voedingsmerken uit en ging bij de dierenarts langs. Helaas waren mijn pogingen telkens zonder resultaat. Nooit vond ik voeding die Jos echt met smaak op at…

Enkele maanden geleden ontdekte ik BuddyBites, een innovatieve start-up die gepersonaliseerde voeding maakt voor honden. Gepersonaliseerde voeding, dat leek me wel een interessant concept. Ik kon een eerste proefpakket bestellen voor 5 euro. Ik dacht: leuk dat ik het zo makkelijk kan uitproberen, wie weet smult Jos hier wel van.

Op de website vulde ik het profiel van Jos in. Er werd gevraagd naar zijn ras, leeftijd, gewicht en gezondheid. Er werden ook vragen gesteld zoals: ‘hoe ziet de vacht eruit?’ en ‘hoeveel ontlast je hond per dag?’. Op basis van mijn hond zijn behoeften worden de juiste ingrediënten geselecteerd en wordt de persoonlijke voeding samengesteld. In slechts 3 minuten had ik de persoonlijke voeding voor Jos besteld.

 

Twee dagen later werd het pakketje bij ons thuis afgeleverd. Jos was dolenthousiast toen we samen de doos open deden. Er zat een maatbeker, een boekje met extra info en een rolletje koekjes als startersgeschenk. Op de zak stond in het groot zijn naam Jos en zijn dagelijkse hoeveelheid. Zo weet ik dat hij op gewicht blijft, maar toch voldoende energie heeft om te gaan wandelen.

 

"Op het etiket staat Jos zijn naam, zijn dagelijkse portie en zijn persoonlijke voedingsstoffen.”

Het voedingsmerk is heel transparant als het over de samenstelling gaat. Ik kon op het etiket aflezen hoeveel eiwitten, vezels en gezonde vetten er in de voeding zit. In tegenstelling tot veel andere voedingsmerken bevatten de brokken veel vlees en geen vullers. Ik was alvast enthousiast, nu nog goedkeuring krijgen van Jos. Ik woog de aangegeven hoeveelheid af met de maatbeker en zette zijn potje met brokjes voor zijn neus. Hij at ze op.. Een wonder! 

"Ik merk echt het verschil in kwaliteit."

Ondertussen eet Jos al 3 maanden BuddyBites. Ik merk echt het verschil. De persoonlijke voeding van Jos bevat extra Omega 3 en 6 waardoor zijn vacht opmerkelijk is verbeterd. Ik krijg de laatste tijd vaker te horen van vrienden en familie dat Jos zijn vacht meer straalt. Ook ziet zijn ontlasting er beter uit dan voordien.

"BuddyBites bespaart me tijd en kopzorgen."

Wat ook handig is aan BuddyBites is dat de voeding gratis aan huis geleverd wordt. Telkens als de laatste zak bijna op is, wordt er een nieuw pakket bezorgd. Ik hoef mij dus geen zorgen meer te maken dat ik geen hondenvoeding in huis hebben. Ik raad al mijn vrienden aan om BuddyBites uit te proberen.

Wil jij net als Jos ook je gepersonaliseerde hondenvoeding uitproberen? Bestel je eerste proefpakket nu voor maar 5 euro. 

Word net als Jos ook een Buddy!

Beantwoord 10 simpele vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voedingsmix voor jouw buddy! Op basis van je antwoorden stellen wij een pakket met lekker, gezond hondenvoer samen. Volledig op maat! Zo heeft je hond meer energie en geniet je buddy weer van zijn maaltijd. Klaar? 3, 2, 1…GO!

Word net als Jos ook een Buddy!

Beantwoord 10 simpele vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voeding voor jouw buddy! Op basis van je antwoorden stellen wij een pakket met lekker, gezond hondenvoer samen. Volledig op maat! Zo heeft je hond meer energie en geniet je buddy weer van zijn maaltijd. Klaar? 3, 2, 1 … GO!

Foto’s: auteur en klant Tasja Van Rymenant