1. Blog
  2. »
  3. Voeding
  4. »
  5. Voedingssupplementen
  6. »
  7. De 4 belangrijkste voedingssupplementen voor een gezonde hond

De 4 belangrijkste voedingssupplementen voor een gezonde hond

De 4 belangrijkste voedingssupplementen voor een gezonde hond

Soft chew voedingssupplementen hond - BuddyBites essentiële vitamines

Mensen nemen vitamines en supplementen om fit en gezond door het leven te gaan, waarom zou je hond dat dan niet doen? Ook je Buddy heeft immers alle baat bij een dagelijkse gezondheidsboost. Lees verder, want hier kom je alles te weten over de beste voedingssupplementen voor jouw hond!

4 essentiële voedingssupplementen voor je hond

4 essentiële voedingssupplementen voor je hond

BuddyBites is als premium hondenvoedingsmerk mee verantwoordelijk voor de gezondheid van elke hond. Wij onderzoeken daarom voortdurend de noden van onze trouwe viervoeters en hoe we die het best kunnen ondersteunen. Zo ontdekte én ontwikkelde BuddyBites 4 essentiële supplementen voor honden – in de vorm van een tasty chew:

1. Skin & Coat Boost: voor een stralende vacht en huid

1. Skin & Coat Boost: voor een stralende vacht en huid

Zit je Buddy zich vaak te krabben of ziet zijn vacht er dof uit? Dan heeft hij wellicht een tekort aan een aantal voedingsstoffen. Met een dagelijks supplement voor honden met omega 3 en 6, vitamine C en chondroïtine en glucosamine maak je komaf met jeuk en dofheid. BuddyBites maakt het je gemakkelijk met smakelijke alles-in-één Skin & Coat soft chews waar al die voedzame ingrediënten in zitten. In een mum van tijd zit je hond weer goed in zijn vel!

2. Hip & Joint Boost: voor soepele gewrichten

2. Hip & Joint Boost: voor soepele gewrichten

Geef je hond op jonge leeftijd dagelijks een voedingssupplement voor zijn gewrichten. Zo verkleint het risico op stramme gewrichten en artrose op zijn oude dag. Naast oudere viervoeters hebben ook puppy’s van grote hondenrassen baat bij een supplement. Die groeien immers snel waardoor ze vaak groeipijn ervaren. Die kan je gelukkig met de juiste voedingsstoffen verzachtenBuddyBites Hip & Joint soft chews zitten daarom vol chondroïtine en glucosamine, omega 3 en kurkuma. Dat zijn alle ingrediënten voor een soepele en dus gelukkige hond!

3. Digestion Boost: voor een vlotte spijsvertering

3. Digestion Boost: voor een vlotte spijsvertering

Om alles daarbinnen gesmeerd te doen lopen, hebben je Buddy’s darmen probiotica nodig. Dat zijn bacteriën – of bacillen – die de darmen van je hond gezond houden. Zo bevatten BuddyBites Digestion Boost soft chews superfoods zoals vezelrijke yucca en gezonde Lactobacillen. En om darmontstekingen tegen te gaan, gebruiken we zelfs ontstekingsremmende kurkuma. Dat is een blije buik in een blije, maar vooral gezonde hond!

4. Calming boost: voor een relaxed gevoel

4. Calming boost: voor een relaxed gevoel

De ene is al wat gevoeliger voor prikkels dan de andere. En dat is bij honden niet anders! Om je Buddy te ondersteunen in spannende tijden, ontwikkelde BuddyBites smakelijke Calming Boost soft chews met valeriaan. Valeriaan is een kruid dat al decennialang gebruikt wordt tegen nervositeit. Hét natuurlijke middel bij uitstek dus om stress bij je hond te verminderen. Geef je Buddy 1 chew een half uurtje voor een spannend moment en hij zal héérlijk kunnen relaxen.

Hoeveel supplementen mag ik mijn hond geven?

Hoeveel supplementen mag ik mijn hond geven?

Zodat je hond langdurig de positieve effecten van de BuddyBites Essentiële Vitamines kan ervaren, geef je hem best dagelijks enkele chews. Hoeveel je hond er moet krijgen, dat hangt voornamelijk af van zijn grootte en gewicht. Hieronder geven we de maximaal toegestane hoeveelheid chews per dag. Geef telkens 1 chew per keer en laat minstens anderhalf uur tussen elk chew-moment:

  • Kleine Buddy tot 10 kg: 2 soft chews
  • Middelgrote Buddy tussen 10 en 25 kg: 4 soft chews
  • Grote Buddy vanaf 25 kg: 6 à 8 soft chews 

Nooit te vroeg gezond!

Nooit te vroeg gezond!

Omdat voorkomen beter is dan genezen, raden we aan om met Essentiële Vitamines voor honden te starten zodra je puppy vaste voeding kan eten. Een goede gezondheid start immers – ook bij honden – al van kleins af aan. 

Ga dus snel naar je account en voeg een of meerdere doosjes BuddyBites-chews toe aan je hond zijn voedingsplan. Bij een volgende levering staat je Buddy dan nóg meer lekkers te wachten! Nieuwe klant? Rep je dan naar onze eenmalige shop en ontdek deze Essentiële Vitamines en nog veel meer.

Soft chew voedingssupplement hond Digestion Boost - BuddyBites essentiële vitamines

Digestion Boost

 30,00
Soft Chews voor een optimale spijsvertering
Soft chew voedingssupplement hond Hip & Joint Boost - BuddyBites essentiële vitamines

Hip & Joint Boost

 30,00
Soft Chews voor soepele en sterke gewrichten
Soft chew voedingssupplement hond Skin & Coat Boost - BuddyBites essentiële vitamines

Skin & Coat Boost

 30,00
Soft Chews voor een glanzende vacht en gezonde huid
Soft chew voedingssupplement hond Calming Boost - BuddyBites essentiële vitamines

Calming Boost

 30,00
Soft Chews met rustgevend effect
gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Hondenvoeding op maat

Waarom BuddyBites hondenvoeding?

✓ Zalmolie voor veel aroma
✓ Gehydrolyseerde eiwitten
✓ Hypoallergene samenstellingen

Meer artikels voor jou: