Welke voedingsstoffen heeft je hond nodig voor een blinkende vacht?

Je hond straalt met deze voedingsstoffen!

Om een gezonde werking en structuur van de vacht te garanderen, heeft de vacht 2 soorten voedingsstoffen nodig: aminozuren en Omega-3 en 6.

Amino..wat?

Aminozuren! Dit zijn zuren die aanwezig zijn in eiwitten. Eiwitten zitten dan weer in vlees en vis. Om een mooie en blinkende vacht te bekomen, is het dus belangrijk dat je hond brokjes met voldoende eiwitten (vlees of vis) eet. Op jouw persoonlijke buddypas, vind je jouw eiwitgehalte terug.

Omega-3 en Omega-6

Omega-3 en Omega-6 zijn vetzuren die aanwezig zijn in zalmolie. Deze gezonde vetten zijn een geweldige energiebron en hebben ook een heel positieve werking op de algemene gezondheid van je hond. Omega-3 heeft een ontstekingsremmende werking en versterkt het immuunsysteem. Omega-6 bevordert de haargroei. De balans tussen deze vetzuren zorgt voor een blinkende vacht!

Het geven van de juiste voeding met voldoende eiwitten en gezonde vetten is dus essentieel voor een gezonde en mooie vacht van je hond. Naast gezonde voeding helpt een goede vachtverzorging op regelmatige basis om je hond te laten blinken in zijn vacht.

Wil je ook een hond met een blinkende vacht?

Wil je ook een hond met een blinkende vacht?

Beantwoord 10 simpele vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voedingsmix voor jouw buddy! Op basis van je antwoorden stellen wij een pakket met lekker, gezond hondenvoer samen. Volledig op maat! Zo heeft je hond meer energie en blinkt hij in zijn vacht. Klaar? 3, 2, 1 … GO!