hond kijkt achter zich op de partnerprogramma pagina van Buddybites

Contacteer ons

Alle informatie over jouw volgende levering, pakketinhoud en samenstelling vind je terug door aan te melden op de website. Aanmelden kan je hier doen. 

Je kan op elk moment je voedingsplan wijzigingen of stopzetten. Meld je aan en kies een nieuwe leverdatum of klik op “lidmaatschap stopzetten”.

Ben jij niet zo handig met de computer? Bekijk dan hier onze instructievideo of stuur een mailtje naar info@buddybites.be

We verzenden de persoonlijke brokjes zo snel mogelijk. De levertijd is tussen de 1 à 3 werkdagen.

Je kan je volgende zending altijd opvolgen door aan te melden op de website. Daar vind je de volgende verzenddatum terug. Van zodra je pakketje in behandeling of onderweg is, verschijnt een blauwe pop-up met extra informatie. Op de dag dat je pakketje geleverd wordt, ontvang je een mail met het exacte tijdstip en een Track&Trace link waarmee je jouw pakketje kan volgen.

Vul het profiel van jouw hond in en ontdek welke voeding ideaal is voor jouw hond. De voeding bevat minimaal 45% vers vlees, minimum 18% gezonde vetten en tussen de 2 en 4% vezels afhankelijk jvan jouw hond.

Ben je al klant bij BuddyBites? Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord en ga naar het tabblad ‘voeding’. Daar vind je alle gegevens terug. Kies voor ‘voedingssamenstelling’ om de analytische samenstelling (in percentages) en toevoegingen te zien voor jouw hond. 

Elke hond is anders en de prijs zal afhangen van de voedingsbehoefte van je hond. De exacte prijs kan je terugvinden na het invullen van het profiel van jouw hond. De kostprijs is tussen de 4 en 9 euro per kg. Deze prijzen zijn inclusief levering, starterskit (beker en boekje) en spontane geschenkjes. Er zijn dus geen bijkomende kosten. 

Ben jij al klant bij BuddyBites? Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord en bekijk jouw prijs.

Wij werken met een flexibel lidmaatschap. Zo heb jij altijd voldoende hondenvoeding in huis en hoef je niet meer naar de winkel. Het vorige pakket wordt altijd hernieuwd. Enkele dagen voor de volgende levering ontvang je een herinneringsmail. 

Jij hebt het bij BuddyBites voor het zeggen: je kan op elk moment aanpassen, stopzetten of pauzeren door aan te melden op de website. Kies zelf je volgende verzenddatum of de tijd tussen de leveringen.