Graanvrije en hypoallergene hondenvoeding voor allergische honden

Graanvrije en hypoallergene hondenvoeding voor allergische honden

Heeft je hond jeuk, droge plekjes, schilfers of een slappe stoelgang? Dit zijn symptomen die vaak duiden op een voedingsallergie of -intolerantie. Het is een probleem dat makkelijk op te lossen valt door het uitsluiten van bepaalde ingrediënten (granen, soja of vleessoorten) en te kiezen voor graanvrije en hypoallergene hondenvoeding.

Met graanvrije en hypoallergene hondenvoeding waarbij vlees het hoofdingrediënt is, zullen de symptomen snel verdwijnen. Om ervoor te zorgen dat je hond minder allergisch zal reageren, gebruiken wij vers en gehydroliseerd vlees.

graanvrije en hypoallergene hondenvoeding van buddy bites met een australische herder en een gekruiste hond ernaast

Graanvrije en hypoallergene hondenvoeding voor allergische honden

Graanvrije en hypoallergene hondenvoeding voor allergische honden

yucca extract voor betere vertering en stoelgang van honden

Graanvrij

Indien nodig maken wij voeding zonder granen of gluten (zoals rijst, maïs, tarwe of rogge). Granen zijn vaak moeilijk verteerbaar voor bepaalde honden. Bij een allergie is het aangeraden om de granen en gluten uit de voeding te elimineren. Indien je hond na het weglaten van de granen nog slecht reageert, is het aangeraden om ook de eiwitbron aan te passen.

kip gebaseerde hondenbrokken

Vlees is het hoofdingrediënt

Vlees is in al onze recepten ingrediënt nummer 1. Het vlees wordt aangevuld met groenten, gezonde vetten omega-3 en omega-6, vitaminen, mineralen en natuurlijke probiotica. Afhankelijk van de aangeduide allergieën, gebruiken wij lam of kip om de hondenvoeding te maken. Bij een allergische hond raden wij een gluten- en granenvrije samenstelling aan gebaseerd op gehydroliseerde kip.

hondenvoer met lam voor gezonde botten en tanden

Hypoallergeen

Het vers vlees in onze samenstelling is gehydroliseerd en daarom hypoallergeen. De eiwitketens in het vlees worden in kleine stukjes geknipt waardoor het afweersysteem van je hond ze niet herkent. Hierdoor kan er geen allergische reactie ontstaan op deze eiwitbron. Bijgevolg zullen jeuk en droge plekjes op de korte termijn verdwijnen.

kunstmatige vullers bij hondenvoeding

Geen kunstmatige vullers

Wij gebruiken geen kunstmatige of chemische vullers bij het maken van onze hondenvoeding. Kunstmatige toevoegsels zijn schadelijk voor je hond en kunnen op de lange termijn ernstige ziektes veroorzaken. De voeding van BuddyBites bevat geen kunstmatige toevoegsels. Wij voegen enkel natuurlijke probiotica toe voor een gezonde stoelgang. 

Hondenvoeding BuddyBites met persoonlijke etiket en maatbeker.

Gezonde hondenvoeding aangepast aan jouw hond

Gezonde hondenvoeding aangepast aan jouw hond

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en kijk welke (graanvrije of hypoallergene) voeding wij aanraden. Ben je niet zeker welke allergie je hond precies heeft? Duid alvast “gluten” en “granen” aan als allergie. Zo ontvang je hypoallergene voeding die makkelijker verteerbaar is voor jouw hond. De ontlasting en vacht van je hond verbetert al na enkele weken.

✓ Graan- en glutenvrij
✓ Vlees als hoofdingrediënt, geen kunstmatige toevoegsels
✓ Samengesteld door dierenartsen
✓ 20% korting op je eerste pakket 

Buddy's aan het woord

Buddy's aan het woord

De dierendokter van BuddyBites volgt jouw hond persoonlijk op.

Persoonlijk advies
van dierendokter Ellen

Persoonlijk advies
van dierendokter Ellen

Heb je verdere vragen in verband met de allergie van je hond? Neem contact op met dierendokter Ellen, zij helpt je graag verder. 

Waarom kan BuddyBites je hond helpen?

Waarom kan BuddyBites je hond helpen?

BuddyBites hielp reeds duizenden honden in België en Nederland om de doffe vacht, diarree, constipatie of allergie te verbeteren door naar elke hond persoonlijk te kijken en enkel te werken met hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten.


De oprichters Mattijs en Charlotte werkten samen met nutritionisten en dierenartsen in België en Nederland om de juiste ingrediënten te selecteren en op basis van de eigenschappen van je hond de juiste voeding samen te stellen.

Veelgestelde vragen over graanvrije en hypoallergene voeding

Veelgestelde vragen over graanvrije en hypoallergene voeding

Hypoallergene voeding is graanvrije voeding met slechts 1 soort eiwitbron. Wij maken de voeding op basis van kip of lam. Als je kiest voor graanvrije hondenvoeding, ontvang je dus ook hypoallergene voeding.

Vlees bestaat uit eiwitten die zijn opgebouwd uit lange ketens. Bij gehydroliseerd vlees worden die eiwitketens in stukjes geknipt. Het eiwit behoudt zijn voedingswaarde, maar je hond zal minder allergisch reageren.

Zeker! De graanvrije en hypoallergene hondenvoeding is perfect geschikt voor honden zonder jeuk of slappe stoelgang. De voeding bevat alle ingrediënten die je hond nodig heeft.

De hondenvoeding van BuddyBites bevat enkel gezonde ingrediënten en geen kunstmatige vullers. Lees meer over onze ingrediënten op onze voedingpagina. 

Beantwoord 10 vragen over jouw hond (2 minuutjes), duid granen en gluten aan als allergie en kijk welke graanvrije en hypoallergene voeding wij aanraden voor jouw hond. Op je eerste bestelling ontvang je 30% korting. Op je online account kan je de volgende leverdatum of tijd tussen de levering aanpassen!

Op je online account kan je de volgende leverdatum of tijd tussen de levering aanpassen of je voedingsplan kosteloos stopzetten. Zo heb je altijd de juiste hondenvoeding in huis.

Hond eet gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites
Hond eet gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites