hond kijkt achter zich op de partnerprogramma pagina van Buddybites

Veelgestelde vragen

Alle informatie over jouw volgende levering, pakketinhoud en samenstelling vind je terug door aan te melden op de website. Aanmelden kan je hier doen. 

BuddyBites

BuddyBites is een start-up die persoonlijke hondenvoeding aan huis levert. Op basis van 10 simpele vragen en met een wetenschappelijke basis, stellen wij lekkere en gezonde hondenvoeding samen voor jouw hond. Deze voeding wordt vervolgens aan huis geleverd. 

Buddybites is een eenvoudig lidmaatschap waarbij de voeding automatisch wordt opgestuurd. Zo heb je altijd voldoende hondenvoeding in huis. Je kan je lidmaatschap zelf stopzetten, pauzeren of aanpassen via je persoonlijke login.

  • Persoonlijke voeding voor jouw buddy. Je ontvangt voeding die speciaal voor jouw Buddy is samengesteld. Kleine of grote brokjes? Met granen of zonder granen? BuddyBites maakt exact wat jouw hond nodig heeft! Beantwoord 10 vragen over jouw hond en wij maken de samenstelling die bij je hond past. Op de bijgeleverde buddypas staat exact hoeveel gram per dag jouw hond mag eten. Zo behoudt je hond zijn ideale gewicht en heeft hij altijd voldoende energie.
  • Persoonlijke opvolging en advies van dierendokter Ellen, de dierendokter van BuddyBites volgt de gezondheid van je hond verder op. De voeding zorgt dat je hond een gezonde stoelgang, glanzende vacht en juist lichaamsgewicht heeft. Contacteer haar gerust bij vragen over jouw voeding. 
  • Gezonde voeding gemaakt van lekkere, lokale ingrediënten. BuddyBites staat garant voor kwaliteit. Wij werken enkel met kwalitatieve ingrediënten die de juiste voedingsstoffen bevatten. Zo geniet jouw buddy van een langer actief leven!
  • Totale ontzorging dankzij een flexibel lidmaatschap, heb jij altijd hondenvoeding in huis. Enkele dagen voor de volgende geplande levering sturen wij een herinneringsmail. Wij leveren een nieuw pakket als je laatste zak bijna leeg is. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken en zit je Buddy nooit zonder voeding. 

Ga naar onze Buddypas en vul het profiel van je hond in. Het is een eenvoudig proces, waarna je vervolgens je persoonlijke hondenvoeding kan bestellen. Je hondenvoeding wordt 1 tot 3 werkdagen later aan huis geleverd. 

Mijn lidmaatschap

Nee, bij Buddybites heb jij het altijd voor het zeggen! Je kan je lidmaatschap op elk moment kosteloos pauzeren of stopzetten. Wees gerust, wij hangen je niet aan een leiband.

Meld je aan en kies een nieuwe leverdatum of klik op “lidmaatschap stopzetten”.  Je kan op elk moment wijzigingen doorvoeren of stopzetten.

Wegens de privacywetgeving, kunnen wij het voedingsplan niet voor jou stopzetten. Ben jij niet zo handig met de computer? Bekijk dan hier onze instructievideo of stuur een mailtje naar info@buddybites.be

Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord en wijzig de leverfrequentie.

Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord. Ga naar het tabblad “voeding” en klik onderaan het profiel van je hond op “bewerken”. De voedingsmix wordt herberekend en zal aangepast zijn bij de volgende levering.

Heb jij nog een vraag omtrent het aanpassen van je profiel? Bekijk de instructievideo hier of stuur een mailtje naar info@buddybites.be

Hondenvoeding

Bij Buddybites, gebruiken we enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit met natuurlijke vitaminen en mineralen. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen en kiezen enkel voor de beste ingrediënten, afkomstig van gecertificeerde leveranciers en lokale boeren. De volledige samenstelling van jouw persoonlijke voeding vind je terug op je online overzicht.

Nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@buddybites.be

Je kan je persoonlijke voedingssamenstelling terugvinden na het invullen van de gegevens van je hond.

Onze voeding bevat minimaal 45% vers vlees, minimum 18% gezonde vetten en tussen de 2 en 4% vezels afhankelijk van jouw hond. Klik op ‘voedingssamenstelling’ om de analytische samenstelling van jouw hond te bekijken.

Onze voedingsspecialisten helpen je graag verder met advies en begeleiding op info@buddybites.be

Zeker! Duid “granen” aan als allergie en je ontvangt graanvrije voeding voor jouw hond. Elke voedingssamenstelling bevat slechts 1 vleessoort, waardoor je ook hypoallergene voeding krijgt.

Zeker! Bij het samenstellen van de voeding wordt rekening gehouden met de leeftijd van de hond. Je voedingssamenstelling verandert zelfs mee naarmate je hond ouder wordt.

Wij bieden voornamelijk preventief gezonde voeding aan die je kan toedienen op dagelijkse basis. Wij bieden dus geen medische voeding aan die vaak als tijdelijke oplossing wordt toegediend.

Onze voeding bevat minimaal 45% vers vlees, minimum 18% gezonde vetten en tussen de 2 en 4% vezels afhankelijk van het profiel van je hond. Wij werken bewust met voeding die eiwitrijk en vezelarm is omdat dit over het algemeen gezonder en smakelijker is voor de hond. Als jouw hond last heeft van hart-, nier- of blaasproblemen, raden we aan om toch bij de dierenarts te blijven kopen zolang het medisch probleem zich voordoet.

Alvast heel veel succes met de zoektocht naar de juiste voeding voor je hond. Wij hopen dat je hond snel terug gezond wordt.

Dat kan zeker! Wordt jouw hond binnenkort gesteriliseerd of gecastreerd? Is jouw hond recent toegenomen in gewicht? Je kan het profiel van je hond altijd bijwerken door aan te melden op de website. Kies voor ‘voeding’, profiel ‘bewerken’. Wil je een andere wijziging doorvoeren? Contacteer dan onze voedingsspecialiste via info@buddybites.be

Bel 0032 456 31 46 02 of mail naar info@buddybites.be. Lach eens vriendelijk naar ons supportteam en zij zorgen er persoonlijk voor dat jouw volgend pakket een spiksplinternieuwe maatbeker bevat.

Koekjes

Je kan de koekjes toevoegen aan je voedingsplan.

Ben jij nieuw bij BuddyBites? Vul dan eerst het profiel van je hond in. Daarna verschijnt een pop-up om de koekjes toe te voegen.

Ben jij een bestaande klant? Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord en wijzig de inhoud van je doos.

Je kan de koekjes ook apart bestellen door een mailtje te sturen naar info@buddybites.be

Prijs

Elke hond is anders en de prijs zal afhangen van de voedingsbehoefte van je hond. De exacte prijs kan je terugvinden na het invullen van het hondenprofiel. De kostprijs is tussen de 4 en 9 euro per kg. Deze prijzen zijn inclusief levering, starterskit (beker en boekje) en spontane geschenkjes. Er zijn dus geen bijkomende kosten. Voor het eerste pakket ontvang je 20% korting.

Bij een eerste levering wordt de betaling direct uitgevoerd. Bij een volgende levering wordt de betaling automatisch 4 dagen voor de volgende verzending uitgevoerd via domiciliëring onder de naam “Mollie”. De ‘volgende verzenddatum’ vind je terug door aan te melden op de website met je e-mailadres en wachtwoord. Als je de volgende verzenddatum wijzigt, wijzigt ook de volgende betaaldatum mee.

Levering

Wij leveren gratis in België, Nederland en Luxemburg. Ben jij geen inwoner van de Benelux en toch geïnteresseerd in ons product? Contacteer ons dan via het contactformulier. Wij maken graag een uitzondering voor geïnteresseerde Buddy’s.

We verzenden de persoonlijke brokjes zo snel mogelijk. De levertijd is tussen de 1 en 3 werkdagen. Rond feestdagen kan de levertijd enkele dagen langer zijn. Op het moment dat jouw pakketje bij BuddyBites wordt verzonden, ontvang jij een Track&Trace mail in je mailbox. Hiermee kan je je pakketje volgen.

Ben jij al lid bij BuddyBites? Dan kan je jouw volgende verzending bekijken door aan te melden op de website (mijn account).

Zeker! Je kan de leverfrequentie aanpassen door aan te melden op de website. Eet jouw hond meer of minder dan verwacht of meng jij met andere voeding? Meld je dan aan met je e-mailadres en wachtwoord en wijzig je leverfrequentie. 

Elke hond heeft zijn eigen voedingsbehoefte. Daarom heeft elke hond een eigen voedingsschema. Heb jij meerdere honden en wil je de verschillende leverschema’s op elkaar laten afstemmen? Pas dan de volgende verzenddatum en leverfrequentie aan. Dat kan door aan te melden op de website met je e-mailadres en wachtwoord.

Op de dag van de levering krijg je een e-mail met het geschatte tijdstip van de levering. Met deze e-mail kan je het leveradres en levertijdstip aanpassen of kan je een neerzettingstoestemming geven om het pakket in de garage, tuinhuis of bij de buren neer te zetten. Indien je geen neerzettingstoestemming geeft, wordt het pakketje doorgestuurd naar een Parcelshop in je buurt. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de locatie.

Zeker! Stuur naar info@buddybites.be het adres van je Parcelshop in de buurt. 

Aangezien wij gepersonaliseerde voeding maken, is het niet mogelijk om een pakketje te retourneren. Voor meer info verwijzen we je door naar onze algemene voorwaarden of naar de consumentenwetgeving omtrent gepersonaliseerde goederen. 

Ben jij al klant bij BuddyBites en heb je dringend voeding nodig? Geen nood! Stuur een mailtje naar info@buddybites.be of bel naar +32 456 31 46 02. Wij maken de spoedbestelling zo klaar voor je.

 

Fokkers, kennels en bedrijven

Zeker, stuur een e-mail naar info@buddybites.be en wij helpen je persoonlijk verder. Als fokker heb je tal van voordelen: korting bij aankoop van grote hoeveelheden hondenvoeding, korting op puppy pakketten en extra krediet bij aanraden van pups. Lees meer over ons fokkerprogramma.

Wij dragen graag ons steentje bij en hebben al verschillende organisaties gesponsord. Kan jouw organisatie onze steun gebruiken? Stuur dan een e-mail naar info@buddybites.be en wij helpen je graag verder. 

Lees meer over onze asielactie in Februari 2021.

Raad vrienden aan

  1. Deel je persoonlijke code die je terugvindt op je persoonlijk account “ontvang €20” met vrienden en familie. Je kan zoveel vrienden aanraden als je zelf wil.
  2. Je vrienden schrijven zich in en geven de persoonlijk promotiecode in. Ze ontvangen 50% korting op hun eerste pakket.
  3. Per inschrijving van een vriend ontvang jij €20 korting. De korting wordt automatisch verrekend op je volgende pakket. Jij hoeft dus niets te doen. Als meerdere vrienden zich inschrijven, ontvang jij op elke volgend pakket €20 korting. Je kan dus zoveel vrienden aanraden als je zelf wil!

Je vrienden krijgen 50% korting op hun eerste pakket BuddyBites. Jij ontvangt €20 korting per aangeraden vriend op elk volgend pakket. De korting wordt enkel verrekend als je vriend jouw persoonlijke code ingeeft op de bestelpagina.

Als jij nieuw bent bij BuddyBites kan je een kortingscode van vrienden gebruiken. Deze code vul je in op de allerlaatste pagina in het bestelproces. Zo ontvang jij 50% korting en schenk je jouw vriend €20 korting.

Jouw persoonlijke code vind je terug op je online account onder “ontvang €20”. Klik hier om aan te melden op je account.

Op je online account onder “ontvang €20” kan je zien hoeveel vrienden zich met je code ingeschreven hebben, hoeveel korting je in de toekomst zal ontvangen en hoeveel korting al opgebruikt is. De korting wordt automatisch verrekend.

De korting wordt enkel toegekend als je vriend zich inschrijft en de code invult op de bestelpagina. Deze code wordt automatisch ingevuld als je je persoonlijke URL deelt.

Nee, helaas. De korting wordt enkel toegekend als nieuwe vrienden zich inschrijven bij BuddyBites. Het is enkel mogelijk om de korting te delen met vrienden die op een ander adres wonen en nog geen klant zijn bij BuddyBites. Huidige klanten krijgen veel andere voordelen.

Natuurlijk, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Als meerdere vrienden zich inschrijven, ontvang jij op elke volgend pakket €20 korting. Je kan dus zoveel vrienden aanraden als je zelf wil!

Samenwerking Just Russel & BuddyBites

Onze start-ups zijn heel complementair. Zowel qua product als cultuur. Door onze krachten te bundelen kunnen we een nog betere service en producten bieden aan onze klanten.

Heel weinig, je zult haast niets merken. Buiten het logo op de website en jouw voedingszak blijft alles voorlopig ongewijzigd. Je ontvangt nog steeds de favoriete voeding van je hond, iedere maand aan huis geleverd.

Neen, indien je dit niet wenst zal de voeding ongewijzigd blijven. Als jij en je hond graag eens van voeding of smaak veranderen mag je ons zeker contacteren. We helpen jullie met veel plezier.

Onze familie wordt nog een beetje groter. We brengen dus nog meer hondenliefhebbers en baasjes samen onder 1 dak. Wees gerust, we willen je met deze samenwerking alleen maar meer voordelen bieden. Binnenkort kan je zelfs ook gepersonaliseerde kattenvoeding, speeltjes en nog meer gezonde koekjes bestellen.

Ja, wees gerust! We willen met deze samenwerking het leven van onze Buddy’s alleen maar makkelijker en beter maken. De prijs van je voeding en levering blijft ongewijzigd.

Vanaf nu zullen BuddyBites & Just Russel samenwerken om een nog beter product en persoonlijkere service te kunnen bieden aan onze klanten. Als complementaire start-ups bestaat er namelijk een sterke synergie. We geloven dan ook dat onze samenwerking een grote meerwaarde zal bieden.

Met Just Russel verwelkomen we niet alleen nog meer hondenbaasjes in onze familie. Ook kunnen we binnenkort gepersonaliseerde kattenvoeding, meer leuke speeltjes en gezonde koekjes iedere maand bij jullie thuis leveren.

Just Russel is een Belgische start-up die gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding aan huis levert. De start-up werd opgericht in februari 2020 door 4 ambitieuze ondernemers: Louis, Renaat, Victor & Cyriel. 

“Onze teams en start-ups zijn heel complementair. Waarom concurreren als we samen een beter product en betere service kunnen bieden? We kijken er enorm naar uit om met Charlotte & Matthijs van BuddyBites te kunnen samenwerken.” – Louis (Co-founder Just Russel)

Heb je nog andere vragen?

Stel jouw vraag via e-mail info@buddybites.be of spreek ons telefonisch +32 456 31 46 02.

Ook een Buddy worden?

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek welke voeding bij jouw hond past!

✓ Veel Vlees, Graanvrij, Extra Zalmolie
✓ Samengesteld door dierenartsen
✓ Gratis verzending

graanvrije en hypoallergene hondenvoeding van buddy bites met een australische herder en een gekruiste hond ernaast

Wil je ook ontdekken van welke voeding jouw buddy gelukkig wordt?

Wil je ook ontdekken van welke voeding jouw buddy gelukkig wordt?

Beantwoord 10 simpele vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voedingsmix op maat voor jouw buddy! Onze Buddypas is een tool die stapsgewijs van je leert en meedenkt. Zo kunnen onze nutritionisten lekker en gezond hondenvoer op maat van jouw buddy creëren.

hondenvoeding persoonlijk voor jouw hond

Word jij onze nieuwe Buddy?

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek jouw persoonlijke voedingsplan.