fokkerprogramma buddybites

Fokkerprogramma BuddyBites

Fokkerprogramma BuddyBites

Ontvang kwalitatieve hondenvoeding aan voordelige prijzen, verwen je puppy’s met een gratis geschenkpakket en ontvang €20 krediet per inschrijving bij BuddyBites.

Jouw voordelen op een rijtje

Jouw voordelen op een rijtje

Doos van BuddyBites

Voeding aan fokkerprijzen

 Koop kwalitatieve hondenvoeding aan een verlaagd tarief. Als lid van ons fokkerprogramma kan je de voeding aankopen aan ons fokkertarief. De voeding wordt gratis thuis geleverd. Contacteer ons voor een persoonlijk voorstel en onze prijslijsten. Bel +32 456 41 44 95 of mail info@buddybites.be

Genieten van baasje en hond.

Puppypakket

Wil je je klanten in de watten leggen? Voor elke pup uit het nest krijg je een gratis puppypakket. Deze geschenkdoos voor je klanten bevat  3kg gepersonaliseerde hondenvoeding, enkele lekkere snacks en een speeltje. Kortom, alles om je puppy’s een geweldige start te bieden in hun nieuwe thuis!

persoonlijke hondenvoeding op maat van jouw hond

€20 krediet per puppy

Onder het motto “hoe meer Buddy’s, hoe meer vreugd”: jij krijgt €20 krediet per pup die zich inschrijft met jouw unieke fokkercode bij BuddyBites. Zij krijgen gepersonaliseerde kwalitatieve hondenvoeding en jij krijgt €20 korting op je volgende levering. Een echte win-win dus!

puppypakket van buddybites

Wat zit er in een Puppypakket?

Normale verkoopprijs: €26

Gratis voor leden van ons fokkerprogramma

✓ 3 kg gepersonaliseerd puppyvoer
✓ Maatbeker 
✓ Koekjesrol
✓ Speelbal
✓ Kauwbotje
✓ Bon met 50% korting

De puppypakketten worden naar de fokker verzonden. De levering is gratis.

Waarom BuddyBites?

Waarom BuddyBites?

Bij BuddyBites willen we enkel het beste voor jouw hond. Wij zijn trots dat we een 100% onafhankelijk Belgisch bedrijf zijn, dat werkt met kwalitatieve ingrediënten.

Kwaliteit primeert! Onze hondenvoeding bevat geen kunstmatige toevoegsels, enkel verse ingrediënten, veel vlees (kip of lam, voor elk wat wils) en hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen. Verder is onze voeding hypoallergeen en graanvrij, en werken we met extra zalmolie zodat je hond een glanzende vacht krijgt. 

De gezondheid van jouw hond is belangrijk voor ons. Je persoonlijke dierendokter zal daarom de evolutie van je honden opvolgen en de voeding personaliseren waar nodig. Een hogere concentratie aan gezonde vetten zorgt er bijvoorbeeld voor dat de energie in de brokken zeer makkelijk op te nemen is, wat belangrijk is voor een moeder-in-spe. Extra calcium voor de puppy’s zorgt er dan weer voor dat ze snel kunnen ontwikkelen. Van een pup die een goede start verdient, tot een hond die van zijn oude dag geniet; wij voorzien voor elke hond de ideale samenstelling.