Het belang van hondenvoer op maat

Het belang van hondenvoer op maat

Als baasje weet jij dat je hond uniek is! Waarom geef je hem dan geen hondenvoer op maat? Zo moet zijn voeding rekening houden met zijn ras, maar ook met geslacht, leeftijd, eventuele allergieën en of hij of zij gecasteerd of gesteriliseerd is.

Bij BuddyBites erkennen we het belang van hondenvoer op maat. Wij maken dus perfect gepersonaliseerde brokjes zodat jouw hond niets tekort komt. Probeer onze slimme tool, want die bepaalt op basis van 10 parameters welke en ook hoeveel voeding jouw hond moet krijgen.

Wat zijn de voordelen van aangepaste hondenvoeding?

Wat zijn de voordelen van aangepaste hondenvoeding?

hondenvoer met lam voor gezonde botten en tanden

Voedingsstoffen voor iedere levensfase

Als puppy, volwassen of senior, je hond heeft in elke levensfase andere voedingsstoffen nodig. Zo heeft een senior hond chondroïtine en glucosamine nodig om zijn oude gewrichten te ondersteunen. BuddyBites past daarom de samenstelling van je hondenbrokjes automatisch aan aan de leeftijd van je hond. Onze voeding groeit dus met hem mee!

kunstmatige vullers bij hondenvoeding

De juiste verhoudingen

Niet enkel het soort voedingsstoffen, maar ook hun verhoudingen zijn belangrijk. Zo heeft een puppy de juiste calcium-fosfor-verhouding nodig voor een sterk skelet, anders zal hij daar op volwassen leeftijd last van krijgen. BuddyBites is er daarom van op de hoogte welke voedingsstoffen je Buddy nodig heeft per levensfase én in exact welke verhoudingen. 

Aangepast aan bijzondere omstandigheden

Bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere maatregelen. Zo moet een hond met een graanallergie bijvoorbeeld graanvrije voeding krijgen. Bij BuddyBites kan je daarom kiezen voor brokjes zonder graan, soja,  gluten, zuivel, kip of rund. Je kan ook aangeven of hij gesteriliseerd of gecastreerd, actief of weinig actief is en nog zoveel meer!

mineralen zijn zeer belangrijk om het

Kraakvers voor de beste kwaliteit en smaak

Gepersonaliseerde voeding kan niet vooraf gemaakt worden – die is immers op maat! Zodra wij je bestelling krijgen, slaan we aan het koken. Daarna worden je hondenbrokjes meteen verpakt en toegestuurd. Ze liggen dus niet eerst maanden in de supermarkt voordat ze in de voerbak van je hond verschijnen. Vers, kwalitatief én lekker dus!

Hondenvoer op maat is belangrijk omdat die exact aansluit op de noden van je hond. Benieuwd hoe BuddyBites-brokjes op maat van jouw hond eruit zien? Vul dan het profiel van je hond in en ontdek het!

Hondenvoeding BuddyBites met persoonlijke etiket en maatbeker.

BuddyBites hondenvoeding op maat

BuddyBites hondenvoeding op maat

BuddyBites-hondenbrokjes bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Ook passen we de samenstelling steeds aan aan de levensfase van je hond, onze brokjes groeien dus met hem mee. En wat een gemak, die gratis levering aan huis! 

✓ Voedingsstoffen voor elke levensfase
✓ Aangepast aan de noden van jouw hond
✓ Kraakvers voor de beste kwaliteit en smaak
✓ Gratis levering in Nederland, België en Frankrijk

Met BuddyBites geef je jouw hond...

Met BuddyBites geef je jouw hond...

de beste voedingsstoffen. Van eiwitten tot omega 3 en 6, BuddyBites heeft het allemaal!
 ✓ de beste gezondheid. Van onder- tot overgewicht, met BuddyBites pak je alle kwaaltjes aan.
✓ het grootste gemak. Wij maken brokjes op maat van jouw hond én leveren ze gratis aan huis!
✓ de beste smaak. Want wij gebruiken enkel verse, lokale en duurzaam gekweekte ingrediënten.
de beste begeleiding. Vragen? Bij onze dierendokter Ellen kan je terecht voor alle hondenadvies.

de beste voedingsstoffen. 
Van eiwitten tot omega 3 en 6, BuddyBites heeft het allemaal!

 ✓ de beste gezondheid. 
Van onder- tot overgewicht, met BuddyBites pak je alle kwaaltjes aan.

✓ het grootste gemak. 
Wij maken brokjes op maat van jouw hond én leveren ze gratis aan huis!

 de beste smaak. 
Want BuddyBites gebruikt enkel verse, lokale en duurzaam gekweekte ingrediënten.

de beste begeleiding. 
Vragen? Bij onze dierendokter Ellen kan je terecht voor alle hondenadvies.

De dierendokter van BuddyBites volgt jouw hond persoonlijk op.

Persoonlijk advies van dierendokter Ellen

Persoonlijk advies van dierendokter Ellen

Hoi! Ik ben dierendokter Ellen. Heb je nog vragen over onze gepersonaliseerde hondenbrokjes? Dan kan je bij mij terecht. Neem contact met mij op en ik help je graag verder!

Buddy's aan het woord

Buddy's aan het woord

Paul
Paul
24 maart om 11:31
Lees verder
Mijn border collie is gek op de speciaal voor hem samengestelde brokken. Ook z’n gewicht blijft goed onder controle. Ook prachtig dat je, indien gewenst, altijd kan bijsturen qua frequentie van leveringen, samenstellingen van het voer , alles in functie de situatie waarin je je die moment bevindt.
Nico
Nico
15 juli om 21:35
Lees verder
Correcte levering Mooi verpakt en heel leuk cadeautje zelfs. Honden eten het super graag. Ze hebben minder nodig van voedsel dan vroeger. Doordat dit boordevol zit met de juiste voedingstoffen. Zeer zeeerrrrrr tevreden en aanrader aan iedereen die zijn huisdier graag ziet en wil geven wat ze verdienen.
Heidi
Heidi
16 oktober om 15:55
Lees verder
Mijn blindengeleidehond Odette is megazot van de lekkere hondenbrokjes van Buddybites🐾❤️ Het is superhandig dat de voeding thuis geleverd wordt en flexibel dat ik mijn account kan aanpassen zodat ik voor mijn buddy Odette telkens wat anders extra’s snoepjes kan bestellen ❤️
Hilde
Hilde
2 november om 18:03
Lees verder
Ons Pippa is verlekkerd op de brokken. Haar vacht ziet er zeer mooi uit. Haar ontlasting is goed! Wij zijn tevreden dat er geen granen aanwezig zijn in deze voeding. Stipte levering. Kortom, een tevreden klant!
Yani
Yani
18 augustus om 13:35
Lees verder
Super echt een aanrader! Mijn hond had last van platte stoelgang is helemaal weg met BuddyBites. Als we volledig waren overgeschakeld heb ik zelfs telefoon gehad om te vragen hoe het ging echt top. Ze helpen direct als je een vraag hebt. En wat ook super gemakkelijk is dat het aan huis wordt geleverd. Dus je zit nooit zonder. Ik en mijn hond zijn helemaal fan. En mijn hond zeker van het snoeprolletje dat je erbij kan krijgen!
Ben
Ben
26 maart om 21:03
Lees verder
Onze 1.5 jaar jonge Springer Spaniel was geen goede eter. Als hij echt honger had at hij met lange tanden wat brokjes. Het proefpakket van BuddyBites lustte hij wel! Opeens at hij vlot achter elkaar zijn hele bak leeg. Heerlijk! Ik hoef nu nergens meer om te denken. BuddyBites kent het verbruik en levert mooi op tijd een nieuwe doos met voer. Perfect, zowel voor onze hond als voor het baasje 🙂
Previous
Next

Veelgestelde vragen over hondenvoer op maat

Veelgestelde vragen over hondenvoer op maat

Met aangepaste hondenvoeding krijgt je hond in elke levensfase alle essentiële voedingsstoffen. En dat in de juiste verhoudingen! Hondenvoer op maat is dus de basis van je honds algemene gezondheid. Je voorkomt er immers allerlei gezondheidsproblemen en kwaaltjes mee, zoals overgewicht of artrose.

BuddyBites houdt zelfs rekening met eventuele allergieën, of je hond gesteriliseerd of gecastreerd is, hoe actief hij is en nog veel meer. Bovendien groeien onze brokjes mee met je hond: we passen hun samenstelling automatisch aan zijn leeftijd aan. 

Vul nu het profiel van je hond in in onze BuddyBites-tool en ontdek welke samenstelling bij hem past!

Gezonde hondenvoeding moet altijd de volgende voedingsstoffen bevatten in de juiste verhoudingen:

 • Dierlijke eiwitten 
 • Gezonde vetten
 • Koolhydraten
 • Vezels
 • Mineralen en vitamines

Onze voeding bevat daarom:

 • minimaal 45% verse kip of lam voor veel eiwitten
 • vanaf 18% gezonde vetten waaronder omega 3 en 6 
 • maximaal 35% koolhydraten
 • tussen de 2 en 4% vezels voor een vlotte spijsvertering.
 • aangevuld met calcium, fosfor en vitamines A, D en C

Met deze percentages scoren we beter dan de meeste merken!

Jouw persoonlijke samenstelling kan je ontdekken nadat je alle gegevens over je hond hebt in gevuld via de BuddyBites-tool. Probeer het zeker eens uit!

Ook dat hangt af van hond tot hond. Vertel ons meer over je hond en laat ons voor jou bepalen hoeveel voeding hij dagelijks moet krijgen. Maak dus nu het profiel van je hond aan met onze slimme tool en ontdek de perfecte portie brokjes voor jouw Buddy!

Dat kan zeker! Wordt jouw hond binnenkort gesteriliseerd of gecastreerd? Is jouw hond recent toegenomen in gewicht? Je kan het profiel van je hond altijd bijwerken door in te loggen op onze website. Nog geen profiel? Registreer je hond dan eerst in onze BuddyBites-tool

Haal je nieuwe brokjes in huis? Laat de darmflora van je hond dan eerst een week wennen aan zijn nieuwe brokjes door die door zijn oude voeding te mengen.

 • Dag 1-2: 25% nieuwe voeding, 75% initiële voeding. 
 • Dag 3-4: 50% nieuwe brokjes, 50% oude brokjes.
 • Dag 5-6: 75% nieuwe voeding, 25% oude voeding. 
 • Dag 7: Je hond is volledig overgeschakeld op nieuwe brokjes!
 1. Vertel ons alles over je hond. Vul het profiel van je hond in door enkele simpele vragen te beantwoorden zoals ras, leeftijd en gewicht.
 2. Ontdek je persoonlijke voeding. Onze voedingsexperten stellen unieke voeding samen voor jouw hond. 
 3. Uitkijken naar je BuddyBites-pakket. Wij leveren je gepersonaliseerde hondenvoeding aan huis. Dankzij een automatisch systeem leveren wij als jij dat nodig hebt. Pas je volgende verzenddatum aan, krijg advies van onze dierendokter, pauzeer of stop wanneer jij dat wil! 
Hond eet gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites
Hond eet gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites