Bij vragen: info@buddybites.be of 0499/742169
Start nu

Het BuddyBites verhaal

Waar het allemaal begon...

Sky is een Sheltie van 3 jaar oud. Hij heeft een allergie en krabt aan zijn vacht. Veel producten werden uitgetest, zonder resultaat. De huidige markt voor gezonde dierenvoeding biedt een brede waaier aan producten, maar geen enkel product bleek uniek en op maat te zijn. Na een lange zoektocht naar de juiste en gezonde voeding, namen we het heft in eigen handen...

Onze missie?
Persoonlijke nutritie!

Elke hond is uniek en heeft een unieke voedingsbehoefte. Wij hebben samen met onze nutritionisten en dierenartsen een tool ontwikkeld om een unieke voedingsmix samen te stellen voor elke hond. Op basis van 10 vragen wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld om aan elke behoefte te voldoen. 
Lees meer

The BuddyBites spirit

OP EN TOP GEZOND
Wij leveren enkel de beste kwaliteit. Onze gezonde brokjes zorgen voor een proactieve gezondheid en een langer actief leven.

BEZORGEN ZONDER ZORGEN
Heb jij het ook zo gehad met het sleuren van zakken? Onze voeding wordt gemakkelijk aan huis geleverd!

BETTER BITES, BETTER BUDDY
Wij willen baasjes kennis bijbrengen over hun hond. Met onze handige Buddypas volg je de gezondheid van jouw hond op en leer je jouw Buddy beter kennen. Wat een vriendschap!

FUTURE PROOF
Onze voeding wordt verpakt in kleine hoeveelheden om voedselverspilling tegen te gaan. Zo blijft de voeding altijd vers! Onze kartonnen verpakking is 100% recycleerbaar.

Wil je ook weten welke voeding wij aanraden?

Beantwoord 10 vragen over jouw hond met onze Buddypas. Zo kunnen wij de perfecte voedingsmix samenstellen! Onze Buddypas is een tool die stapsgewijs van je leert en meedenkt.
powered by BuddyBites Start nu