Bij vragen: info@buddybites.be of 0499/742169
Start nu

Onze Buddy's

Bartel Van Riet & Bruno
Herentals

"Als echte natuurliefhebber wil ik enkel het allerbeste voor Bruno. BuddyBites biedt zowel advies als de juiste voeding. Deze voeding wordt rechtstreeks aan huis geleverd. Hierdoor heb ik altijd voldoende voeding in huis voor Bruno en hoef ik niet meer naar de winkel. Bedankt BuddyBites voor de uitstekende service! Nu heb ik meer tijd om met Bruno te gaan wandelen."                                 

Dyliana & Dribbel
Veurne

"Dribbel, onze enthousiaste en gezonde puppy, eet met veel plezier zijn potje BuddyBites leeg. BuddyBites houdt rekening met de sterke groei van onze puppy. De gecontroleerde hoeveelheden eiwitten, vezels en vetten stimuleren een gezonde groeisnelheid. De voeding zorgt voor een sterke skeletbouw en voorkomt groeiproblemen op latere leeftijd."

Anne-Laure & Ellis
Sint-Martens-Latem

"Ellis heeft een droge en gevoelige vacht. Recent werd vastgesteld dat Ellis een granenallergie heeft. Nooit eerder vond ik voeding die hiervoor een oplossing bood, tot ik BuddyBites leerde kennen. BuddyBites bereidt een voedingsmix zonder granen met extra omega 3 en omega 6 om de vacht te verbeteren. Ellis neemt nu drie maanden haar persoonlijke Buddymix. Het verschil in haar vacht is duidelijk merkbaar. Haar vacht is veel zachter en glanst meer."

Meer reacties van Buddy's lezen? Die vind je op onze facebookpagina.

Wil je ook weten welke voeding wij aanraden?

Beantwoord 10 vragen over jouw hond met onze Buddypas. Zo kunnen wij de perfecte voedingsmix samenstellen! Onze Buddypas is een tool die stapsgewijs van je leert en meedenkt.
powered by BuddyBites Start nu