Hondenvoeding voor jouw puppy

Hondenvoeding voor jouw puppy

Je puppy is volop aan het groeien en heeft hiervoor voldoende voedingsstoffen nodig. De juiste voeding en opvolging is daarom essentieel. De juiste puppy hondenvoeding bevat idealiter voldoende eiwitten, voor een goede ontwikkeling van spieren en organen; gezonde vetten voor een glanzende vacht en calcium en fosfor voor een sterke skeletbouw. Je puppy eet bovendien liever kleine brokjes omdat zijn gebit nog niet volledig ontwikkeld is.

Puppy's eten BuddyBites hondenvoeding

Puppyvoeding voor een gezonde groei en ontwikkeling

Puppyvoeding voor een gezonde groei

kip gebaseerde hondenbrokken

Voldoende energie

Puppy’s hebben veel energie nodig om te kunnen groeien en spelen. De puppyvoeding van BuddyBites is hierop aangepast en bevat meer energie dan volwassen brokken. Bovendien is vlees in al onze recepten ingrediënt nummer 1. Het vlees en de proteïnen worden aangevuld met groenten, vitaminen, mineralen en natuurlijke probiotica. Specifieke omega-3 vetzuren zorgen voor de hersenontwikkeling van je pup.

kunstmatige vullers bij hondenvoeding

Stevige skeletopbouw

De eerste maanden groeit het skelet van je pup razendsnel. Om een stevig skelet te ontwikkelen, is het essentieel dat calcium en fosfor in de juiste verhouding aanwezig zijn in de voeding. Bij een teveel aan calcium, groeit je hond te snel en kan er ongelijkmatige groei en bijgevolg groeipijn ontstaan. Ook wordt bij een teveel aan calcium, fosfor niet goed meer opgenomen waardoor de botten kwetsbaarder worden. Dit kan in een latere levensfase leiden tot gezondheidsproblemen. Bij BuddyBites zorgen we voor een juiste verhouding calcium en fosfor om jouw hond levenslang van een sterk skeletbouw te voorzien.

yucca extract voor betere vertering en stoelgang van honden

Aangepaste puppyvoeding

Op basis van het ras, de leeftijd, het gewicht en de gezondheid van je hond maken wij een persoonlijk voedingsplan op. Je voedingsplan wordt automatisch geüpdatet naarmate je hond ouder wordt. Zowel de samenstelling van de voeding als de brokgrootte passen zich aan met de leeftijd van je hond. De brokjes voor je pup zijn voldoende klein zodat hij de brokjes vlot kan kauwen. Door de aangepaste voeding, krijgt je hond altijd de juiste voeding in elke levensfase.

Rhodesian ridgeback pups in BuddyBites doos

Puppy hondenvoeding op maat

Puppy hondenvoeding op maat

BuddyBites maakt gezonde voeding specifiek voor jouw hond. Vul het profiel van je puppy in en ontdek welke hondenvoeding wij aanraden. Het voedingsplan wordt automatisch geüpdatet naarmate je hond ouder wordt.

✓ Veel Vlees, minstens 30% eiwitten
✓ Graan- en glutenvrij, extra Zalmolie
✓ Groeiplan op maat
✓ Samengesteld door dierenartsen

Puppy's aan het woord

Puppy's aan het woord

Puppy border collie krijgt voeding van buddybites

Molly

Border Collie

“Onze puppy Molly is dol op de brokjes van BuddyBites! De samenstelling van de brokjes en de hoeveelheid verandert mee met de leeftijd van Molly. Fantastisch!”

Sheltie eet zijn gepersonaliseerde hondenvoeding op maat van buddybites

Sammie-Joli

Sheltie

“Het is heerlijk dat je met volle zekerheid de juiste en gezonde voeding aan je hond geeft. Ook handig dat er een voedingsplan bijzit met aangeraden hoeveelheden.”

Keeshondje Beer zit neer voor de BuddyBites doos en voeding met hondenbrokken op maat.

Beer

Keeshond

“Mijn keeshondje Beer eet nu al 3 maanden BuddyBites. Wij krijgen nu vaak de opmerking dat zijn vacht meer straalt. Zijn ontlasting ziet er ook beter uit. Dit is zeker een aanrader!”

De dierendokter van BuddyBites volgt jouw hond persoonlijk op.

Persoonlijk advies van je online dierendokter

Persoonlijk advies van je online dierendokter

Je Online Dierendokter volgt de gezondheid van jouw puppy op en helpt je verder met al je vragen in deze cruciale levensfase van je hond. Bij BuddyBites, streven we naar een gezonde digestie, glanzende vacht en correct lichaamsgewicht op de lange termijn.

Veelgestelde vragen over puppyvoeding

Veelgestelde vragen over puppyvoeding

Goede vraag!

Voor je met BuddyBites begint, stellen wij enkele vragen over jouw hond om de voedingshoeveelheid te bepalen. Op de verpakking en je online account vind je de aangeraden voedingshoeveelheid terug. Je kan het gewicht van je pup updaten op je online account zodat de voedingshoeveelheid aangepast wordt. Heb je hierover vragen? Contacteer dierendokter Ellen.

Tot 8 weken blijft je pup bij de fokker. Tot 4 weken krijgt je pup moedermelk. Vanaf week 5-7 krijgt je puppy brokjes van de fokker. 

Geeft je fokker voeding van een ander merk? Geen probleem! In de doos van BuddyBites zit een startersgids die jou begeleidt bij het overschakelen van elk soort voeding.

De hondenvoeding wordt gemaakt op basis van het ras, leeftijd, gewicht en gezondheid van je hond. Voor elke levering wordt de leeftijd op je profiel automatisch geüpdatet. Bij het maken van de voeding wordt hier telkens rekening mee gehouden. Op je online account kan je zelf het gewicht, de castratie/sterilisatie of gezondheid van je hond aanpassen. Ook deze informatie wordt dan meegenomen bij het maken van de voeding.

De hondenvoeding van BuddyBites bevat enkel gezonde ingrediënten en geen kunstmatige vullers. Lees meer over onze ingrediënten op onze voedingpagina. 

Beantwoord 10 vragen over jouw hond (2 minuutjes) en ontdek welke voeding wij aanraden voor jouw hond. Op je eerste bestelling ontvang je 20% korting. Op je online account kan je de volgende leverdatum of tijd tussen de levering aanpassen.

Op je online account kan je zelf de volgende leverdatum inplannen of de tijd tussen de leveringen aanpassen. Je kan op elk moment het voedingsplan kosteloos pauzeren of stopzetten.

Wie is BuddyBites?

Wie is BuddyBites?

BuddyBites hielp reeds duizenden honden in België en Nederland om de doffe vacht, diarree, constipatie of allergie te verbeteren door de persoonlijke aanpak en het werken met hoogwaardige en kwalitatieve ingrediënten.

De oprichters en burgerlijk ingenieurs Mattijs en Charlotte werkten samen met nutritionisten en dierenartsen in Europa om de juiste ingrediënten te selecteren en op basis van de eigenschappen van je hond de juiste voeding samen te stellen.

oprichters buddybites met rhodesian ridgeback pups