Senior hondenvoeding

Senior hondenvoeding

Wist jij dat oudere honden andere voedingsbehoeften hebben dan kleine puppy’s of volwassen honden? Enerzijds krijgen ze sneller gewrichtsziektes of overgewicht. Anderzijds neemt zijn reukzin met de jaren af en daarmee ook zijn eetlust.

Het beste senior hondenvoer is licht verteerbaar, bevat glucosamine en chondroïtine voor soepele gewrichten en weinig calorieën voor een lager energieverbruik. BuddyBites gebruikt ook enkel vers vlees en zalmolie voor een lekkere geur en smaak!

Oudere hond ligt neer - BuddyBites

Eigenschappen van senior hondenvoeding

Eigenschappen van senior hondenvoeding​

mineralen zijn zeer belangrijk om het

Alles voor soepele gewrichten

BuddyBites senior hondenvoeding bevat glucosamine, chondroïtine en zalmolie voor soepele gewrichten. Glucosamine en chondroïtine helpen gewrichtsvocht aan te maken en zalmolie bevat ontstekingsremmende omega 3 en omega 6-vetzuren. Zo blijft je hond ook op zijn oude dag soepel en fit.  

omega6 is een gezond vet dat in de hondenvoeding van buddybites zit. Dit werkt ontstekingsremmend en zorgt voor een gezonde vacht van jouw hond

Extra geur en smaak

De reukzin van je hond vermindert met de jaren en daarmee ook zijn eetlust. Hij eet dan te weinig en loopt risico om te mager te worden. Geef hem daarom BuddyBites’ heerlijk ruikend en smakend senior hondenvoer. Dat bevat allerlei lekkers zoals zalmolie en 65% vlees. Onze zalmolie is zelfs apart te verkrijgen via je profielpagina. Dat wordt smullen!

hondenvoer met lam voor gezonde botten en tanden

Licht verteerbaar

BuddyBites ondersteunt de spijsvertering van je oudere hond met licht verteerbare hondenvoeding. Zo bevatten onze brokjes tot 65% vlees, dat is de natuurlijke voeding voor honden en dus gemakkelijk verteerbaar. Ook oudere honden die hun voeding niet meer voldoende kunnen kauwen door gebitsproblemen geef je het best BuddyBites senior hondenvoeding.

kunstmatige vullers bij hondenvoeding

Gewichtscontrole

Enerzijds verbruikt je oudere hond minder energie en loopt hij zo meer risico op obesitas. Anderzijds neemt zijn eetlust af waardoor hij minder eet en te mager kan worden. Geef je hond BuddyBites senior hondenvoeding en voorkom dat hij te mager of te dik wordt. Ons hondenvoer is caloriearm, maar smaakt en ruikt heerlijk dankzij een hoog percentage vlees en zalmolie. 

Hondenvoeding BuddyBites met persoonlijke etiket en maatbeker.

BuddyBites senior hondenvoeding

BuddyBites senior hondenvoeding

Vul het profiel van je hond in via onze BuddyBites-app en ontdek de perfecte hondenvoeding voor je oudere hond. BuddyBites senior hondenvoeding bevat alle nodige voedingsstoffen voor een zorgeloze oude dag.

✓ Glucosamine en chondroïtine voor soepele gewrichten
✓ De juiste hoeveelheid calorieën voor gewichtscontrole
✓ Licht verteerbaar voor een vlotte spijsvertering
✓ Vlees en zalmolie voor extra geur en smaak

Met BuddyBites geef je jouw hond...

Met BuddyBites geef je jouw hond...​

de beste voedingsstoffen. Elke brok bevat de juiste verhouding eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen voor jouw viervoeter. Onze krokante brok verwent ook zijn gebit en verwijdert tijdens het kauwen tandplak.

de beste smaak. BuddyBites gebruikt enkel verse ingrediënten zoals malse lam of kip, zalmolie, zoete aardappelen, erwten, lijnzaad… 

 de beste gezondheid. Van gewrichtsziektes tot overgewicht, veel kwaaltjes kan je aanpakken met de juiste voeding. BuddyBites bevat daarom glucosamine voor soepele gewrichten, omega 3 en 6 voor een glanzende vacht, voldoende eiwitten voor sterke spieren, yucca-extract voor een vlotte spijsvertering …

✓ het grootste gemak. Onze BuddyBites-app berekent op basis van jouw honds gegevens hoe zijn hondenbrokken samengesteld moeten zijn. Bovendien leveren wij gratis aan huis zodat je niet meer naar de winkel moet.

de beste begeleiding. Wist je dat je bij onze dierendokter Ellen terecht kan voor hondenadvies? Je kan haar appen, mailen en bellen met al je vragen over je hond en zijn voeding. 

de beste voedingsstoffen. 
Elke brok bevat de juiste verhouding eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen voor jouw viervoeter. Onze krokante brok verwent ook zijn gebit en verwijdert tijdens het kauwen tandplak.

de beste smaak. 
BuddyBites gebruikt enkel verse ingrediënten zoals malse lam of kip, zalmolie, zoete aardappelen, erwten, lijnzaad… 

 de beste gezondheid
Van gewrichtsziektes tot overgewicht, veel kwaaltjes kan je aanpakken met de juiste voeding. BuddyBites bevat daarom glucosamine voor soepele gewrichten, omega 3 en 6 voor een glanzende vacht, voldoende eiwitten voor sterke spieren, yucca-extract voor een vlotte spijsvertering…

✓ het grootste gemak
Onze BuddyBites-app berekent op basis van jouw honds gegevens hoe zijn hondenbrokken samengesteld moeten zijn. Bovendien leveren wij gratis aan huis zodat je niet meer naar de winkel moet.

de beste begeleiding
Wist je dat je bij onze dierendokter Ellen terecht kan voor hondenadvies? Je kan haar appen, mailen en bellen met al je vragen over je hond en zijn voeding. 

De dierendokter van BuddyBites volgt jouw hond persoonlijk op.

Persoonlijk hondenadvies van dierendokter Ellen

Persoonlijk hondenadvies van dierendokter Ellen​

Ik ben dierendokter Ellen. Je kan bij mij terecht voor meer nuttige weetjes en gepersonaliseerd advies over de juiste voeding voor jouw senior hond. Alles om de gezondheid van jouw Buddy te garanderen! 

Neem contact met mij op via ellen@buddybites.be en ik help je graag verder.

Buddy's aan het woord

Buddy's aan het woord

Veelgestelde vragen over senior hondenvoeding​

Veelgestelde vragen over senior hondenvoeding​

Wanneer is mijn hond oud, vraag je je af? Enkele factoren zoals ras en grootte bepalen wanneer hij senior hondenvoeding nodig zal hebben:

  • Kleinere hondenrassen worden vanaf negen jaar als senior beschouwd. Zij leven gemiddeld langer dan hun grotere soortgenoten. 
  • Een middelgrote hond komt vanaf zeven à acht jaar in zijn seniorfase. Een voorbeeld van een middelgrote hond is de border collie.
  • (Hele) grote hondenrassen zoals een berner sennen geef je het best vanaf vijf à zes jaar senior hondenvoeding. 

Als je hond een slecht gebit heeft, kan je zijn brokjes eerst laten weken in lauw water om ze zachter te maken. De zachte brokjes eet je hond met veel plezier op! Let ook op de brokgrootte, een grotere brok zal je hond namelijk moeilijker kunnen kauwen dan een kleinere.

BuddyBites senior hondenvoeding bevat glucosamine, chondroïtine en zalmolie voor soepele gewrichten. Glucosamine en chondroïtine helpen gewrichtsvocht aan te maken en zalmolie bevat ontstekingsremmende omega 3 en omega 6-vetzuren. Zo blijft je hond ook op zijn oude dag soepel en fit.  

Op basis van de eigenschappen van je hond berekenen wij hoeveel voeding en calorieën je hond dagelijks nodig heeft. Met de bijgeleverde maatbeker kan je de voedingshoeveelheid eenvoudig afmeten. 

Wij gebruiken enkel natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten om de hondenvoeding te maken. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegsels die dikmakers zijn voor je hond.

Beantwoord 10 vragen over jouw hond (2 minuutjes), duid granen en gluten aan als allergie en kijk welke graanvrije en hypoallergene voeding wij aanraden voor jouw hond. Op je eerste bestelling ontvang je 20% korting. Op je online account kan je de volgende leverdatum of tijd tussen de levering aanpassen!

Hond eet gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites
Hond eet gepersonaliseerde hondenvoeding van BuddyBites