border collie eet uniek en voedzaam hondenvoer van BuddyBites

BuddyBites geeft terug

BuddyBites geeft terug

Deze maand schenken we gratis maaltijden aan een asiel of vzw bij jou in de buurt. Per uitgaand pakket BuddyBites schenken we 1 maaltijd aan een goed doel. Alle deelnemende goede doelen vind je hieronder.

Honden waar we van houden

Honden waar we van houden

 

Februari is de maand van de liefde. Liefde waar jouw hond ongetwijfeld elke dag van mag genieten. Helaas kan niet elke hond zich zo gelukkig prijzen. Daarom wil BuddyBites honden die het wat minder hebben een warm hart toedragen. 

Daarnaast zijn er ook heel wat honden met een gouden hart. De honden helpen hun baasjes met taken die ze zonder hun kwispelende vriend niet meer kunnen uitvoeren. Deze superhelden willen we bij BuddyBites extra in de kijker zetten.

 

Door gericht asielen en vzw’s te steunen, willen wij onze impact vergroten en honden een (vrij letterlijk) brokje liefde geven. Per pakket BuddyBites dat tussen 25 januari 2021 en 25 februari 2021 wordt verstuurd, schenken wij 1 maaltijd aan één van de onderstaande vzw’s of asielen in België en Nederland.

 

1. Hachiko (opleiden assistentiehonden, Gent)

Hachiko verandert levens door assistentiehonden op te leiden en te plaatsen bij mensen met een motorische beperking of epilepsie. De kwispelende assistenten staan dagelijks klaar en maken het leven van hun baasjes een stuk makkelijker. Eén assistentiehond opleiden, kost €25000. Hachiko stelt hun assistentiehonden helemaal gratis ter beschikking. Zij steunen volledig op gulle gevers zoals ons.

2. Rata’s Animal Shelter (asiel, Sint-Niklaas)

Rata’s Animal Shelter is opgericht door Bart en Ines. 11 jaar geleden adopteerden ze een hond die ze Rataplan noemden. Hun ervaring met Rataplan weekte heel wat emoties bij hen los. Ze besloten om nog meer dieren in nood te redden. Hun gerenoveerde boerderij is momenteel de thuishaven van 50 honden die van de verwaarlozing zijn gered. Alle honden de nodige voeding geven, brengt een grote kost met zich mee. Daar wil BuddyBites de nodige steun voor voorzien.

3. DOA (asiel, Amsterdam)

DOA is het grootste en op één na oudste dierenasiel van Nederland. Jaarlijks vangt DOA 2000 kleine huisdieren op. Het asiel krijgt dagelijks getraumatiseerde, zieke of mishandelde honden binnen die ze een beter leven geven. Met hun expertise zetten ze alles op alles om de honden terug gezond te maken. Ze gaan op zoek naar een nieuw baasje en geven de honden binnen de 40 dagen een nieuwe, warme thuis. 

Wil je in de toekomst zelf ook deel uitmaken van deze lijst? Contacteer en overtuig ons.

Wie is BuddyBites?

Wie is BuddyBites?

BuddyBites is een start-up opgericht door ingenieurs Mattijs en Charlotte. Het bedrijfje maakt hondenvoeding op maat en levert die voeding aan huis in België en Nederland. Beantwoord 10 vragen over jouw hond (2 minuutjes) en kijk welke voeding wij aanraden voor jouw hond. Op je eerste bestelling ontvang je 20% korting. Op je online account volg je de gezondheid en het voedingsplan van jouw hond op.

Door maaltijden te schenken aan asielen en vzw’s willen wij honden een betere toekomst geven. We willen de mensen die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van dieren ondersteunen waar we kunnen. We hopen zo ook een voorbeeld te zijn voor elk bedrijf binnen de dierenvoedingssector.

 • Persoonlijke voeding voor jouw Buddy 
  BuddyBites maakt persoonlijke voeding op basis van het profiel van jouw hond. Beantwoord 10 vragen over jouw hond zoals het ras, de leeftijd en andere gezondheidsvragen en wij voorzien de samenstelling die bij je hond past. 
 • Persoonlijke opvolging en advies van onze dierendokter
  Ellen, de dierendokter van BuddyBites volgt de gezondheid van jouw hond persoonlijk op. Heb je vragen over het voedingspatroon of de gezondheid van jouw hond? Dan staat Ellen paraat om jou verder te helpen.
 • Gezonde voeding gemaakt van gezonde en lokale ingrediënten.
  Wij werken enkel met kwalitatieve ingrediënten: veel vlees, extra Omega 3 en 6 en geen kunstmatige toevoegsels. Indien gewenst is de samenstelling graan- en glutenvrij. Het vlees in de brok is gelijk aan deze voor humane consumptie.
 • Totale ontzorging
  Wij leveren de voeding bij je thuis als jij dat nodig hebt. Je hoeft niet meer naar de winkel en hebt altijd voeding in huis. Je kiest zelf de volgende verzenddatum en de tijd tussen de leveringen.

Schenk een maaltijd aan het asiel

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek welke voeding bij jouw hond past! Voor elk pakket dat de deur uitgaat tussen 25 januari en 25 februari schenken wij 1 gratis maaltijd hondenvoeding aan een asiel of vzw in België of Nederland.

graanvrije en hypoallergene hondenvoeding van buddy bites met een australische herder en een gekruiste hond ernaast