Bij vragen: info@buddybites.be of 0499/742169
Start nu

Voeding op maat

Geef je vriend hondenvoer dat hij verdient!

PROACTIEF GEZOND
Onze gezonde brokjes zorgen voor een proactieve gezondheid en een langer actief leven. Jouw Buddymix bevat omega 3, omega 6, lijnzaad en yucca voor een betere digestie en een glanzende vacht.

100% KWALITEITSGARANTIE
BuddyBites bevat enkel gezonde voedingsstoffen. Wij zijn overtuigd van onze kwalitatieve brokjes, daarom bieden we een 100% kwaliteitsgarantie. Is jouw hond geen fan van zijn persoonlijke mix? Dan krijg je jouw geld terug!

ADVIES OP MAAT
De Buddypas is samengesteld door ervaren nutritionisten en gebaseerd op onafhankelijke universitaire studies. Onze nutritionisten screenen en testen de voedingsstoffen om duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit te verzekeren.

Wat staat er op je Buddypas?

VOEDINGSSAMENSTELLING
Op basis van het profiel van je hond stellen onze nutritionisten een persoonlijke voedingsmix samen. Jouw gezonde brokjes bevatten de juiste verhouding eiwitten, vezels en vetten.

ENERGIEWAARDE
Is jouw Buddy een schone slaper of net heel actief? Wij berekenen de persoonlijke energiewaarde van jouw hond. Zo heeft jouw Buddy voldoende energie om de dag door te komen.

HOEVEELHEID
Onze slimme tool weet exact hoeveel voeding jouw hond nodig heeft per dag. Jouw hond op gewicht houden? Met onze BuddyBites-maatbeker meet je de ideale hoeveelheid brokjes af!

Vragen over jouw brokjes?

Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor vragen en advies over jouw hond!
Stuur ons een mailtje!

Wil je ook weten welke voeding wij aanraden?

Beantwoord 10 vragen over jouw hond met onze Buddypas. Zo kunnen wij de perfecte voedingsmix samenstellen! Onze Buddypas is een tool die stapsgewijs van je leert en meedenkt.
powered by BuddyBites Start nu