Hondenvoeding voor Amerikaanse staffords

Elke hond is uniek en heeft een unieke voedingsbehoefte. Ontdek alles over de beste hondenvoeding voor Amerikaanse staffords.

Hondenvoeding voor
Amerikaanse staffords

Elke hond is uniek en heeft een unieke voedingsbehoefte. Ontdek alles over de beste hondenvoeding voor Amerikaanse staffords.


De beste hondenvoeding voor Amerikaanse staffords

De beste hondenvoeding voor Amerikaanse staffords

Dat een Amerikaanse stafford jouw hart heeft veroverd, verbaast ons niet. Deze zelfverzekerde hond is mensgericht en staat graag in de belangstelling van zijn baasje. Daarnaast zit hij boordevol speelse energie. Om zijn energieniveau op peil te houden, heeft hij de juiste hondenvoeding nodig. Hoe de beste hondenvoeding voor jouw Amerikaanse stafford eruit ziet, dat ontdek je hier!


Hoe kies je de beste hondenvoeding voor je Amerikaanse stafford?

Hoe kies je de beste hondenvoeding voor je Amerikaanse stafford?

Welke voeding eet een Amerikaanse stafford het best om zijn spieren, gewrichten en vacht gezond te houden? Dat is voor elk individu anders en hangt af van je hond zijn lichaamsbouw, energieniveau en rasspecifieke eigenschappen. Wil je hem de juiste voeding geven, lees dan snel welke kenmerken de noden van je hond bepalen.

 
  • Middelgrote spierbundel

Amerikaanse staffords behoren tot de categorie van middelgrote hond, zo kunnen ze tot 48 cm groot en 32 kg zwaar worden. Ze zijn een en al spier met een brede kop, uitgesproken jukbeenderen en een sterke kaaklijn. Met die sterke kaken kauwt hij graag op grote, krokante hondenbrokken  Zo werkt BuddyBites met op lage temperatuur geëxtrudeerde brokken voor extra krokant kauwplezier. 

  • Wilde spelletjesfreak

American staffords zijn sportief en energiek, ze houden dus van wilde spelletjes en intensieve fysieke activiteiten zoals touwtrekken, zwemmen en naast de fiets lopen. En dat het liefst minimaal 1 uur per dag! Je Amstaff verbrandt dus veel calorieën en heeft energie en proteïne nodig om zijn spiermassa en energieniveau op peil te houden. BuddyBites gebruikt daarom minimaal 45% lokaal geproduceerd, kwalitatief lams- of kippenvlees in alle samenstellingen. 

  • Hongerige lekkerbek

Van al dat spelen krijgt je Amerikaanse stafford grote honger. Maar pas op, als hij te snel en te veel eet, zal ook deze actieve hond te dik worden. Geef hem dus grote hondenbrokken voor een gematigd eettempo. Daarnaast moet hij de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgen. Zo bepaalt BuddyBites met een slimme voedingstool hoeveel calorieën jouw hond precies nodig heeft voor een ideaal gewicht.

  • Kortharige, gladde vacht

Amerikaanse staffords hebben een korte, gladde vacht in de mooiste kleuren en patronen. Een tip om het pelsje van je hond in topconditie te houden: kies voor hondenvoeding met omega 3 en 6 uit zalmolie. Met de juiste voeding kan je je hond ook behoeden voor voedselgerelateerde huidallergieën. Zo gebruikt BuddyBites omega 3 en 6 uit zalmolie in al haar samenstellingen en kan je kiezen voor hypoallergeen hondenvoer zonder graan, soja, gluten, kip, rund en zuivel. 

Ontdek voeding voor jouw Amerikaanse stafford

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voedingssamenstelling!

Hondenvoeding op maat van jouw Amerikaanse stafford

Hondenvoeding op maat van jouw Amerikaanse stafford

Naast een actieve levensstijl en imposante lichaamsbouw moet de voeding van je Amerikaanse stafford aangepast zijn aan enkele individuele kenmerken:

  • Puppy, volwassen of senior? Je hond heeft in elke levensfase andere voedingsbehoeften. 
  • Energieke losbol of relaxte loebas? Meer of minder lichaamsbeweging bepalen hoeveel calorieën je hond nodig heeft.
  • Plus size of extra small? Je hond heeft voor een gezond gewicht de beste voeding nodig.
  • Reu of teefje? Een reu heeft een andere lichaamsbouw dan een teefje. De voeding van je Amerikaanse stafford moet dus ook aan het geslacht aangepast zijn.
  • Gesteriliseerd of gecastreerd? Deze honden hebben tot 35% minder calorieën nodig per kg lichaamsgewicht.
  • Allergie? Bekende allergenen voor honden zijn graan, soja, gluten, kip, rund en zuivel.

BuddyBites weet precies welke voedingsstoffen je hond nodig heeft en past de samenstelling van zijn brokjes aan aan zijn geslacht, allergieën en gewicht. Bovendien groeien onze brokjes mee met je hond. Onze BuddyBites-tool past zo de samenstelling van je brokjes automatisch aan aan zijn leeftijd.

Amerikaanse stafford snuffelt aan zak en doos met hondenvoeding BuddyBites


De beste hondenvoeding voor jouw Amerikaanse stafford

De beste hondenvoeding voor jouw Amerikaanse stafford

Goede hondenvoeding voor elke dag is lekker, vers, kwalitatief en voedzaam. BuddyBites werkt daarom samen met nutritionisten en dierenartsen voor de perfecte samenstellingen per ras. We gebruiken enkel lokale en duurzame ingrediënten afkomstig van humane oorsprong. In onze brokjes zal je ook geen kunstmatige toevoegingen of lege vulmiddelen vinden. 

Voor jouw Amerikaanse stafford ontwikkelden we de perfecte samenstelling: 

Veel kwalitatieve, dierlijke eiwitten 
✓ Grote, krokante brokken
Gecontroleerde energiewaarde
✓ Voedingsstoffen voor elke levensfase
✓ Kraakvers voor de beste smaak

Bovendien berekent onze BuddyBites-tool de juiste samenstelling en hoeveelheid voeding voor je American stafford. Zo moet jij je hier geen zorgen over maken!

Tenslotte kan je voor voedingsadvies terecht bij onze dierendokter Ellen. Van haar krijgt je hond een VIP-behandeling en begeleiding in elke fase van zijn leven.

Benieuwd naar de samenstelling van jouw Amstaffs dromen? Vul in 2 minuten enkele vragen in over jouw hond via onze tool en kom het nu te weten!

BuddyBites: hoe werkt het?

BuddyBites: Hoe werkt het?

Gezonde voeding, gemakkelijk aan huis geleverd!

golden retriever die brokken eet uit een maatbeker van buddybites

Vertel ons alles over je hond

Vul het profiel van je hond in door enkele simpele vragen te beantwoorden zoals ras, leeftijd en gewicht.

golden retriever die wacht op zijn kom hondenbrokken van buddybites

Ontdek je persoonlijke voeding

Onze voedingsexperten stellen unieke voeding samen voor jouw hond. 

hond met zijn snuit in de zak met gepersonaliseerde hondenvoeding van buddybites

Zo gemakkelijk en flexibel

Wij leveren voeding als jij dat nodig hebt. Pas je volgende verzenddatum aan, krijg advies van onze dierendokter, pauzeer of stop wanneer jij dat wil!  

gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Hondenvoeding op maat

Waarom hondenvoeding van BuddyBites voor jouw Amerikaanse stafford?

✓ Veel eiwitten uit kwalitatieve kip of lam
✓ Grote, krokante hondenbrokken
✓ Evenwichtige energiewaarde
✓ Kraakvers voor de beste smaak