Hondenvoeding voor je American bully

Elke hond is uniek en heeft een unieke voedingsbehoefte. Ontdek alles over de beste hondenvoeding voor je American bully.

Hondenvoeding voor jouw
American bully

Elke hond is uniek en heeft een unieke voedingsbehoefte. Ontdek alles over de beste hondenvoeding voor je American bully.


De beste hondenvoeding voor je American bully

De beste hondenvoeding voor je American bully

De American bully is een stoer uitziend hondenras, maar laat je niet foppen, want ze hebben een heel klein hartje. Speciaal gefokt voor een  zachtaardig, speels en geduldig karakter zijn ze de ideale hond voor veel families. Voor veel speelse energie, heeft je hond de juiste hondenvoeding nodig. Hoe die eruit ziet vraag je je af? Scroll omlaag en ontdek de beste hondenvoeding voor jouw American bully!


Hoe kies je de beste hondenvoeding voor je American bully?

Hoe kies je de beste hondenvoeding voor je American bully?

Elk ras heeft een aantal specifieke kenmerken die bepalen welke hondenvoeding en voedingsstoffen een hond nodig heeft. Voor de American bully zijn dit de belangrijkste:

  • Middelgrote krachtpatser

American bully’s behoren tot de categorie van middelgrote hond, zo kunnen ze tot 50 cm groot en 30 kg zwaar worden. Ze zijn een en al spier en hebben een brede kop, uitgesproken jukbeenderen en een sterke kaaklijn. Met die sterke kaken kauwt hij graag op grote, krokante hondenbrokken. Zo werkt BuddyBites met op lage temperatuur geëxtrudeerde brokken voor extra krokant kauwplezier. 

  • Wilde spelletjesfreak

American bully’s zijn sportief en energiek, ze houden dus van wilde spelletjes en intensieve fysieke activiteiten zoals touwtrekken, zwemmen en naast de fiets lopen. En dat het liefst minimaal 1 uur per dag! Je hond verbrandt dus veel calorieën en heeft energie en proteïne nodig om zijn spiermassa en energieniveau op peil te houden. BuddyBites gebruikt daarom minimaal 45% lokaal geproduceerd, kwalitatief lams- of kippenvlees in alle samenstellingen. 

  • Hongerige lekkerbek

Van al dat rollebollen krijgt je American bully grote honger. Alles wat je voor zijn neus zet, zal hij dan in één-twee-drie binnenspelen. Maar pas op, als hij te snel en te veel eet, zal ook deze actieve hond te dik worden. Geef hem dus grote hondenbrokken voor een gematigd eettempo. Daarnaast moet hij de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgen. Zo bepaalt BuddyBites met een slimme voedingstool hoeveel calorieën jouw hond precies nodig heeft voor een ideaal gewicht. 

  • Kortharige, gladde vacht

American bully’s hebben een korte, gladde vacht in de mooiste kleuren en patronen. Een tip om het pelsje van je hond in topconditie te houden: kies voor hondenvoeding met omega 3 en 6 uit zalmolie. Met de juiste voeding kan je je hond ook behoeden voor voedselgerelateerde huidallergieën. Zo gebruikt BuddyBites omega 3 en 6 uit zalmolie in al haar samenstellingen en kan je kiezen voor hypoallergeen hondenvoer zonder graan, soja, gluten, kip, rund en zuivel. 

Ontdek voeding voor jouw American bully

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voedingssamenstelling!

Elke American bully is uniek - zijn hondenbrokjes ook!

Elke American bully is uniek - zijn hondenbrokjes ook!​

Naast een actieve levensstijl en imposante lichaamsbouw moet de voeding van je American bully aangepast zijn aan enkele individuele kenmerken:

  • Puppy, volwassen of senior? Je hond heeft in elke levensfase andere voedingsbehoeften. 
  • Energieke losbol of relaxte loebas? Meer of minder lichaamsbeweging bepalen hoeveel calorieën je hond nodig heeft.
  • Plus size of extra small? Je hond heeft voor een gezond gewicht de beste voeding nodig.
  • Reu of teefje? Een reu heeft een andere lichaamsbouw dan een teefje. De voeding van je American bully moet dus ook aan het geslacht aangepast zijn.
  • Gesteriliseerd of gecastreerd? Deze honden hebben tot 35% minder calorieën nodig per kg lichaamsgewicht.
  • Allergie? Bekende allergenen voor honden zijn graan, soja, gluten, kip, rund en zuivel.

BuddyBites weet precies welke voedingsstoffen je hond nodig heeft en past de samenstelling van zijn brokjes aan aan zijn geslacht, allergieën en gewicht. Bovendien groeien onze brokjes mee met je hond. Onze BuddyBites-tool past zo de samenstelling van je brokjes automatisch aan aan zijn leeftijd.

Bulldogs Pip en Olaf met witte achtergrond bij zakken hondenvoeding van BuddyBites


De beste hondenvoeding voor jouw American bully

De beste hondenvoeding voor jouw American bully

Goede hondenvoeding voor elke dag is lekker, vers, kwalitatief en voedzaam. BuddyBites werkt daarom samen met nutritionisten en dierenartsen voor de perfecte samenstellingen per ras. We gebruiken enkel lokale en duurzame ingrediënten afkomstig van humane oorsprong. In onze brokjes zal je ook geen kunstmatige toevoegingen of lege vulmiddelen vinden. 

Voor jouw American bully ontwikkelden we de perfecte samenstelling: 

Veel kwalitatieve, dierlijke eiwitten 
✓ Grote, krokante brokken
Gecontroleerde energiewaarde
✓ Voedingsstoffen voor elke levensfase
✓ Kraakvers voor de beste smaak

Bovendien berekent onze BuddyBites-tool de juiste samenstelling en hoeveelheid voeding voor je American bully. Zo moet jij je hier geen zorgen over maken!

Tenslotte kan je voor voedingsadvies terecht bij onze dierendokter Ellen. Van haar krijgt je hond een VIP-behandeling en begeleiding in elke fase van zijn leven.

Benieuwd naar de samenstelling van jouw American bully’s dromen? Vul in 2 minuten enkele vragen in over jouw hond via onze tool en kom het nu te weten!

BuddyBites: hoe werkt het?

BuddyBites: Hoe werkt het?

Gezonde voeding, gemakkelijk aan huis geleverd!

golden retriever die brokken eet uit een maatbeker van buddybites

Vertel ons alles over je hond

Vul het profiel van je hond in door enkele simpele vragen te beantwoorden zoals ras, leeftijd en gewicht.

golden retriever die wacht op zijn kom hondenbrokken van buddybites

Ontdek je persoonlijke voeding

Onze voedingsexperten stellen unieke voeding samen voor jouw hond. 

hond met zijn snuit in de zak met gepersonaliseerde hondenvoeding van buddybites

Zo gemakkelijk en flexibel

Wij leveren voeding als jij dat nodig hebt. Pas je volgende verzenddatum aan, krijg advies van onze dierendokter, pauzeer of stop wanneer jij dat wil!  

gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Hondenvoeding op maat

Waarom hondenvoeding van BuddyBites voor jouw American bully?

✓ Veel eiwitten uit kwalitatieve kip of lam
✓ Grote, krokante hondenbrokken
✓ Evenwichtige energiewaarde
✓ Kraakvers voor de beste smaak