Hondenvoeding voor je husky

Elke hond is uniek en heeft een unieke voedingsbehoefte. Ontdek alles over de beste hondenvoeding voor je husky.

Hondenvoeding voor je husky

Elke hond is uniek en heeft een unieke voedingsbehoefte. Ontdek alles over de beste hondenvoeding voor je husky.


De beste hondenvoeding voor je husky

De beste hondenvoeding voor je husky

Afkomstig van het verre, koude Siberië zijn husky’s echte harde tantes en nonkels. Wist je dat ze zo tot wel 9 keer hun eigen lichaamsgewicht kunnen voorttrekken en dat aan een topsnelheid? Van al dat rennen krijgt je husky al snel honger. Lees verder en ontdek welke voeding je hem dan het best geeft.


Hoe kies je de beste hondenvoeding voor je husky?

Hoe kies je de beste hondenvoeding voor je husky?

Welke voeding eet een husky het best om zijn spieren, gewrichten en vacht gezond te houden? Dat is voor elk individu anders en hangt af van je hond zijn lichaamsbouw, energieniveau en rasspecifieke eigenschappen. Wil je hem de juiste voeding geven, lees dan snel welke kenmerken de noden van je hond bepalen.

 
  • Geboren topsporter

Eat, sleep, play, repeat – zo ziet de dag van een husky eruit. Zijn passie ligt vooral bij het stuk play. Deze honden werden en worden gekweekt als sledehonden die urenlang door weer en wind moeten kunnen sprinten. Daarom kan ook jouw ‘huishusky’ niet lang stilzitten en moet je hem urenlang fysiek uitdagen. Behandel hem dus als een topatleet en geef hem hondenvoeding met veel eiwitten, eventueel aangevuld met omega 3 en 6 uit zalmolie. Zo is BuddyBites hondenvoeding voor de helft samengesteld uit eiwitrijk vlees – kip of lam – en zit er in elke brok een gezonde portie zalmolie.

  • Intens jachtinstinct

Hoewel husky’s voornamelijk bekend staan als sledehonden, gebruikten Siberische volkeren hen ook tijdens de jacht. Jachthonden zoals husky’s zijn intelligent en alert en hebben veel mentale prikkels nodig om zich niet te vervelen. Voor veel brainpower heeft je husky voedzame brokjes boordevol  eiwitten, gezonde vetten, vitamines en mineralen. Zo gebruikt BuddyBites enkel kwaliteitsvolle, voedzame ingrediënten voor het beste denkwerk.

  • Reuzehonger

Fysieke sport en denksport zijn activiteiten die veel energie vragen. Je husky is een heel actief baasje die zijn verbruikte energie zo snel mogelijk wil recupereren. Wanneer hij zijn langverwachte brokjes voorgeschoteld krijgt, heeft hij dan maar een doel: ze bliksemsnel naar binnen werken. Om zijn eettempo te verlagen, bevelen we voldoende grote en vooral krokante hondenbrokken aan. Zo werkt BuddyBites met op lage temperatuur geëxtrudeerde, krokante brokken voor veel kauwplezier

  • Warme winterjas

De zachte, dikke vacht van je husky is gemaakt om de grootste vrieskou te trotseren. Voor een pelsje in topconditie raden we hondenvoeding aan met omega 3 en 6 uit zalmolie. Zo bevat BuddyBites de juiste dosering zalmolie voor een zijdezachte huid en vacht. Daarnaast zorgt zalmolie voor een heerlijke geur en smaak, extra smulplezier gegarandeerd!

Ontdek voeding voor jouw husky

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voedingssamenstelling!

Iedere husky zijn eigen karakter - en hondenbrokjes!

Iedere husky zijn eigen karakter - en hondenbrokjes!

Naast een sportieve levensstijl moet de hondenvoeding van je husky rekening houden met enkele specifieke eigenschappen zoals leeftijd, lichaamsbeweging en gewicht:

  • Puppy, volwassen of senior? Je hond heeft in elke levensfase andere voedingsbehoeften. 
  • Energieke losbol of relaxte loebas? Meer of minder lichaamsbeweging bepalen hoeveel calorieën je hond nodig heeft.
  • Plus size of extra small? Je hond heeft voor een gezond gewicht de beste voeding nodig.
  • Reu of teefje? Een reu heeft een andere lichaamsbouw dan een teefje. Je husky’s voeding moet dus ook aan het geslacht aangepast zijn.
  • Gesteriliseerd of gecastreerd? Deze honden hebben tot 35% minder calorieën nodig per kg lichaamsgewicht.
  • Allergie? Bekende allergenen voor honden zijn graan, soja, gluten, kip, rund en zuivel.

BuddyBites weet precies welke voedingsstoffen je hond nodig heeft en past de samenstelling van zijn brokjes aan aan zijn geslacht, allergieën en gewicht. Bovendien groeien onze brokjes mee met je hond. Onze BuddyBites-tool past zo de samenstelling van je brokjes automatisch aan aan zijn leeftijd.

Twee husky's in dozen hondenvoeding van BuddyBites review


De beste hondenvoeding voor jouw husky

De beste hondenvoeding voor jouw husky

Goede hondenvoeding voor elke dag is lekker, vers, kwalitatief en voedzaam. BuddyBites werkt daarom samen met nutritionisten en dierenartsen voor de perfecte samenstellingen per ras. We gebruiken enkel lokale en duurzame ingrediënten afkomstig van humane oorsprong. In onze brokjes zal je ook geen kunstmatige toevoegingen of lege vulmiddelen vinden. 

Voor jouw husky ontwikkelden we een unieke samenstelling voor de beste lichaams- en hersenfuncties!

Veel kwalitatieve, dierlijke eiwitten
Grote, krokante brokken 
Evenwichtige energiewaarde
Voedingsstoffen voor elke levensfase
Geen kunstmatige toevoegingen
✓ Kraakvers voor de beste smaak

Bovendien berekent onze BuddyBites-tool de juiste samenstelling en hoeveelheid voeding voor je husky. Zo moet jij je hier geen zorgen over maken!

Tenslotte kan je voor voedingsadvies terecht bij onze dierendokter Ellen. Van haar krijgt je hond een VIP-behandeling en begeleiding in elke fase van zijn leven.

Benieuwd naar de samenstelling van jouw husky’s dromen? Vul in 2 minuten enkele vragen in over jouw hond via onze tool en kom het nu te weten!

BuddyBites: hoe werkt het?

BuddyBites: Hoe werkt het?

Gezonde voeding, gemakkelijk aan huis geleverd!

golden retriever die brokken eet uit een maatbeker van buddybites

Vertel ons alles over je hond

Vul het profiel van je hond in door enkele simpele vragen te beantwoorden zoals ras, leeftijd en gewicht.

golden retriever die wacht op zijn kom hondenbrokken van buddybites

Ontdek je persoonlijke voeding

Onze voedingsexperten stellen unieke voeding samen voor jouw hond. 

hond met zijn snuit in de zak met gepersonaliseerde hondenvoeding van buddybites

Zo gemakkelijk en flexibel

Wij leveren voeding als jij dat nodig hebt. Pas je volgende verzenddatum aan, krijg advies van onze dierendokter, pauzeer of stop wanneer jij dat wil!  

gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Hondenvoeding op maat

Waarom hondenvoeding van BuddyBites voor jouw husky?

✓ Eiwitten uit de beste kip of lam
✓ Grote, krokante hondenbrokken
✓ Evenwichtige energiewaarde
✓ Geen kunstmatige toevoegingen