1. Blog
  2. »
  3. Lifestyle
  4. »
  5. Hondenpret
  6. »
  7. 8 manieren om met kerst je hond in de watten te leggen

Je hond in de watten leggen met kerst? Dat doe je zo!

Je hond in de watten leggen met kerst? Dat doe je zo!

Kerstmis, dat is uit volle borst meezingen met All I Want For Christmas van Mariah Carey, glühwein en jenever, kerstmarkten afschuimen, op skivakantie gaan en lekker tafelen met vrienden en familie. Ook je hond viert deze periode graag mee! Maar hoe kan je hem met kerst verwennen? Ontdek hier onze 8 leukste manieren om met kerst je hond in de watten te leggen.

8 leuke manieren om met kerst je hond in de watten te leggen

8 leuke manieren om met kerst je hond in de watten te leggen

1. Ga op kerst-citytrip

1. Ga op kerst-citytrip

Kerst zou niet hetzelfde zijn zonder al die mooie kerstverlichting. Ook waar jij woont, is het prachtig versierd, maar je zou toch graag eens iets anders zien. Neem je hond dus mee op daguitstap of weekendje weg en bezoek de mooiste kerststeden! In België raden we Leuven, Gent, Antwerpen en Brugge aan. In Nederland is het dan weer heerlijk vertoeven in steden zoals Maastricht, Deventer, Haarlem en Den Haag aan.

2. Leg lekkere hondenhapjes onder de kerstboom

2. Leg lekkere hondenhapjes onder de kerstboom

Kerst is geen kerst zonder de lekkerste hapjes. Dat gaat ook op voor je hond! Zorg dus voor heerlijke lekkernijen waar je hond lang zoet mee is. Zo kan je bij BuddyBites  terecht voor de lekkerste gezonde snacks zoals hondenkoekjes met lam en appel en zelfs enkele kerstcadeaupakketten

3. Organiseer een kerst-fotoshoot

3. Organiseer een kerst-fotoshoot

Maak met kerst eens een sfeervolle gezinsfoto als mooie herinnering aan de feestperiode. Omdat je hond natuurlijk ook deel uitmaakt van je familie, moet hij er zeker mee op staan. Haar en make-up on point, strak in het pak en shooten maar! Met die mooie foto kan je dan online zelf je kerstkaart ontwerpen en laten leveren aan huis.

4. Geef je Buddy een leuk kerstgeschenk

4. Geef je Buddy een leuk kerstgeschenk

Naast een leuke activiteit of lekkere hapjes krijgt je hond natuurlijk ook graag eens een nieuw speeltje. In elk BuddyBites-kerstcadeaupakket zitten daarom niet alleen allerlei gezonde lekkernijen, maar ook een fijn hondenspeeltje in kerstthema. Rep je dus als de bliksem naar onze nieuwe kerstshop en ontdek de nieuwste producten van BuddyBites in een leuk cadeaupakket.

5. Kijk samen een kerstfilm

5. Kijk samen een kerstfilm

Wat is er gezelliger dan knus op de bank een film kijken? Dat samen met je hond doen natuurlijk! Onze top 4 kerstfilms om met je hond te bekijken zijn 

  • Lady en de vagebond – niet alleen van de tekenfilm, maar ook van de 2019 live-action-versie zullen jij en je hond genieten!
  • Gremlins door Steven Spielberg – voor wie het met kerst wat spannender wil maken. 
  • A Dog Named Christmas – de ultieme feelgood kerstfilm.
  • Hachi – haal die zakdoekjes alvast boven!

6. Verras je hond met een VIP-kerstmaal op maat

6. Verras je hond met een VIP-kerstmaal op maat

Ook je Buddy kijkt met kerst uit naar een lekker feestmaal! BuddyBites maakt voor een magische kerst de meest krokante, aromatische hondenbrokjes op maat van jouw Buddy. Zo kan je zijn voeding volledig laten personaliseren door onze slimme tool. En ons geheim ingrediënt? Zalmolie! Die zit vol gezonde omega 3- en 6-vetzuren en voegt bovendien extra aroma toe! Met BuddyBites heeft je hond dus niet alleen met kerst veel smulplezier, maar ook lang daarna nog.

7. Versier samen de kerstboom

7. Versier samen de kerstboom

Misschien kijk je er deze periode wel nog het meest naar uit om je kerstboom uit te zetten en te versieren! Dat begrijpen we volkomen, die brengt namelijk heel wat sfeer en gezelligheid in huis. Hang dit jaar ook eens wat leuke foto’s van jou en je Buddy in de kerstboom. Zorg er wel voor dat je breekbare ornamenten hoog genoeg hangt, zodat ze niet naar beneden donderen wanneer je hond iets te enthousiast met zijn staart zwiept.

8. Bezoek je Buddy’s vriendjes in een dierenasiel

8. Bezoek je Buddy’s vriendjes in een dierenasiel

Heel wat dierenasielen organiseren met kerst sfeervolle evenementen. Waarom neem je je Buddy dus eens niet mee op stap naar je lokale dierenasiel? Zo krijgt hij de kans om nieuwe vriendjes te maken – en jij pikt misschien wel een lekker hapje of drankje mee! Als je bovendien een centje achterlaat voor het asiel, zorg je ook voor een warme kerst voor veel andere hondjes.


Sharing is caring!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Hondenvoeding op maat

Waarom hondenvoeding van BuddyBites?

✓ Veel kwalitatieve eiwitten
✓ Kraakvers voor de beste smaak
✓ Veilig voor allergische honden

Meer artikels voor jou: