Wat zit er in je eerste BuddyBites pakket?

Je eerste BuddyBites pakket is altijd speciaal. Uiteraard zit je hond al reikhalzend uit te kijken naar die eerste hap van zijn nieuwe, gepersonaliseerde brokken. Wat je viervoeter echter niet weet, is dat er nog een paar verrassingen verborgen zitten in de doos! Benieuwd wat er in je eerste pakket zit? Lees dan snel verder! 


Je gepersonaliseerde hondenbrokken

Dit is het belangrijkste deel van je pakket natuurlijk! Aan de hand van tien korte vragen stellen onze voedingsexperten een persoonlijke mix samen met verse en lokale ingrediënten, die we vervolgens thuis bezorgen. Wat kan je verwachten? Een hoog vleesgehalte (waarbij je kan kiezen uit kip of lam), hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen, verwerkt in een krokante brok. Kortom: alles waar je hond gelukkig van wordt!  Op het etiket van je voeding vind je steeds de caloriewaarde en verhouding van de voedingsstoffen in jouw persoonlijke samenstelling terug. Onze brokken groeien mee met de leeftijd van je hond. Naarmate je hond evolueert of als je eens iets anders wil proberen, kan je altijd de samenstelling van je voeding wijzigen op je persoonlijk profiel.

Je maatbeker

Kwaliteitsvolle en gezonde voeding is belangrijk, maar de juiste hoeveelheid aan je hond geven is dat ook. Daarom helpen we je een handje met onze handige maatbeker, waarmee je in een snel en eenvoudig de perfecte portie afmeet. Voor een volwassen hond spreid je de dagportie over twee maaltijden. Zo breng je je hond naar zijn ideale lichaamsgewicht. Als je mengt met andere voeding of veel snacks geeft, mag je de aangeraden hoeveelheid verminderen. Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met onze online dierendokter!

Onze startergids

In onze startergids vind je alle informatie die je nodig hebt om een echte Buddy te worden: extra informatie over de voeding, hoe je de juiste porties afmeet, de verhalen van andere Buddy’s en nog veel meer! Hierin vind je ook een stappenplan voor het overschakelen naar je hond zijn nieuwe voeding. Meer gedetailleerde informatie over deze overstap vind je hier!

Een kauwbot

Ons welkom-cadeautje aan jouw Buddy! Dit kauwbot zit boordevol calcium, vitaminen en mineralen. Je hond zijn gebit en spijsvertering worden nog extra verwend én uren kauwplezier is gegarandeerd. Een hemels geschenkje dus, al zeggen we het zelf. 

Ons warm welkom en een kleine vooruitblik

Het beste moet nog komen! Wij zijn alvast zeer blij dat jij onze Buddy geworden bent, en zullen je blijven verwennen. In de komende pakketten zal je af en toe een cadeautje tegenkomen. We lichten telkens al een tip van de sluier op, aan de hand van een kaartje met daarop je volgende verrassing. 

Wil jij ook zo’n prachtpakket ontvangen? Vul dan hier het persoonlijk profiel van je hond in. Wij kijken er al naar uit om je te verwelkomen!

Heb jij ook zo’n mooie foto van je blije hond en zijn pakket? Toon het ons op facebook en instagram, en verdien jouw plekje in onze Buddy-gallerij!

Sharing is caring!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Ontdek jouw voeding!

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek welke voeding bij jouw hond past!

✓ Veel Vlees, Graanvrij, Extra Zalmolie
✓ Samengesteld door dierenartsen
✓ Gratis verzending

Meer artikels voor jou: