1. Blog
 2. »
 3. Voeding
 4. »
 5. Hondenvoeding
 6. »
 7. Wat zit er in je eerste pakket BuddyBites hondenvoeding?

Wat zit er in je eerste pakket BuddyBites hondenvoeding?

Wat zit er in je eerste pakket BuddyBites hondenvoeding?

Je eerste BuddyBites-pakket is altijd speciaal. Uiteraard zit je hond al reikhalzend uit te kijken naar die eerste hap van zijn nieuwe, gepersonaliseerde brokken. Wat je viervoeter niet weet, is dat er nog een paar verrassingen verborgen zitten in de doos! Benieuwd wat er in je eerste pakket BuddyBites zit? Lees dan snel verder! 

Gepersonaliseerde hondenbrokjes

Gepersonaliseerde hondenbrokjes​

Dit is het belangrijkste deel van je pakket natuurlijk! Aan de hand van tien korte vragen stellen onze voedingsexperten een persoonlijke mix samen met verse en lokale ingrediënten, die we vervolgens thuis bezorgen. Wat kan je verwachten?

 • Krokante brokjes 
 • Een hoog vleesgehalte – kip of lam, aan jou de keuze!
 • Hoogwaardige eiwitten
 • Gezonde vetten zoals omega 3 en 6 
 • Vitamines en mineralen
 • Goed verteerbare vezels 
 • Kortom: alles waar je hond gelukkig en gezond van wordt!  
Op het etiket van de verpakking vind je steeds de caloriewaarde en verhouding van de voedingsstoffen terug. Onze brokjes groeien bovendien mee met de leeftijd van je hond. Naarmate je hond evolueert of als je eens iets anders wil proberen, kan je altijd de samenstelling van je voeding wijzigen op je persoonlijk profiel.
 

Je maatbeker

Je maatbeker

Kwaliteitsvolle en gezonde voeding is belangrijk, maar de juiste hoeveelheid aan je hond geven is dat ook! Daarom geven we je in je eerste pakket BuddyBites een handige maatbeker mee waarmee je eenvoudig de perfecte portie voor jouw hond afmeet. 

Voor een volwassen hond spreid je de dagelijks aanbevolen portie over twee maaltijden. Zo breng je je hond naar zijn ideale lichaamsgewicht. Als je mengt met andere voeding of veel snacks geeft, mag je de aangeraden hoeveelheid verminderen. Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met onze online dierendokter!

Onze startergids

Onze startergids

In onze startergids vind je alle informatie die je nodig hebt om een echte Buddy te worden: extra informatie over de voeding, hoe je de juiste porties afmeet, de verhalen van andere Buddy’s en nog veel meer! Hierin vind je ook een stappenplan voor het overschakelen naar je hond zijn nieuwe voeding. Meer gedetailleerde informatie over deze overstap vind je hier!

Een kauwbot

Een kauwbot

Ons welkom-cadeautje aan jouw Buddy! Dit kauwbot zit boordevol calcium, vitaminen en mineralen. Je hond zijn gebit en spijsvertering worden nog extra verwend én uren kauwplezier is gegarandeerd. Een hemels geschenkje dus, al zeggen we het zelf. 

Een warm welkom en een kleine vooruitblik

Een warm welkom en een kleine vooruitblik

Het beste moet nog komen! Wij zijn alvast zeer blij dat jij onze Buddy geworden bent, en zullen je blijven verwennen. In de komende pakketten zal je af en toe een cadeautje tegenkomen. We lichten telkens al een tip van de sluier op, aan de hand van een kaartje met daarop je volgende verrassing. 

Wil jij ook zo’n prachtpakket ontvangen? Vul dan hier het persoonlijk profiel van je hond in. Wij kijken er al naar uit om je te verwelkomen!

Shiba Inu geniet van pakketje hondenvoeding
puppy keeshond
hond wordt geaaid door baasje
hond naast hondenvoer van buddybites
Sheltie eet zijn gepersonaliseerde hondenvoeding op maat van buddybites
Zwitserse witte herder Yuki met buddybites doos
samojeet naast zijn aangepast hondenvoeding van buddybites met gratis speeltje

Heb jij ook zo’n mooie foto van je blije hond en zijn pakket? Toon het ons op Facebook en Instagram, en verdien jouw plekje in onze Buddy-gallerij!


Sharing is caring!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Hondenvoeding op maat

Waarom BuddyBites hondenvoeding?

✓ Veel kwalitatieve eiwitten
✓ Kraakvers voor de beste smaak
✓ Veilig voor allergische honden

Meer artikels voor jou: