Bij vragen: info@buddybites.be of 0499/742169
Start nu

FAQ

Onze voeding

Hoe weet je welke voeding je nodig hebt?

Wij geloven dat, net zoals bij de mensen, voedingsstoffen de basis zijn voor het welzijn van de hond. Wij hebben samen met onze nutritionisten en dierenartsen een algoritme ontwikkeld om de ideale voeding te bepalen voor je viervoeter. Op basis van 10 vragen wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld om aan elke behoefte te voldoen. Onze experten analyseren de vooruitgang van je hond en passen de voeding aan indien nodig.

Wat is de kwaliteit van de ingrediënten?

Al onze ingrediënten zijn afkomstig van gecertificeerde leveranciers en lokale boeren. Vlees is het hoofdbestanddeel in al onze recepten. We gebruiken enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit, natuurlijke vitaminen en mineralen.  We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen of smaken.

Wat is de BuddyBites kwaliteitsgarantie?

BuddyBites geeft advies van hoe je het best overschakelt van voeding. Als de hond de voeding niet opeet of er niet goed mee is dan heb je recht op een terugstorting. Deze terugstorting geldt enkel als je het schakelplan van 7 dagen hebt gevolgd en vervolgens gedurende een week een volledige portie BuddyBites aan je hond hebt gegeven. Indien je deze stappen hebt ondernomen en je hond de voeding niet opeet kan je contact opnemen met info@buddybites.be. Wij helpen je graag verder.

Hoe vaak per dag moet ik mijn hond voeren?

Afhankelijk van je dagelijks leven en de behoefte van je hond zijn er verschillende manieren om je hond te voeren. Het is aangeraden om je hond tweemaal per dag te voeren. Indien je minder tijd hebt, kan je er ook voor kiezen om de totale dagelijkse hoeveelheid in één keer te geven. Voor puppy’s is het aan te raden om ze driemaal per dag te voeren. Zorg er altijd voor dat de dagelijkse hoeveelheid, zoals aangeduid op de Buddypas, steeds gerespecteerd wordt.

Hoeveel kost BuddyBitesvoeding?

Elke hond is anders en de prijs zal afhangen van de voedingsbehoefte van je hond. De exacte prijs kan je terugvinden na het invullen van het hondenprofiel. De kostprijs is tussen de 4 en 9 euro per kg.

Kan ik ook voeding voor mijn kat bestellen?

Momenteel leveren wij enkel voeding voor honden. Volg ons op sociale media zodat jij up-to-date blijft van onze uitbreidingen.

Jouw account

Hoe meld ik me aan bij BuddyBites?

Aanmelden is enkel mogelijk als je al een bestelling hebt geplaatst. Als je klant bent bij BuddyBites, kan je aanmelden door rechtsboven op 'bijbestellen' te klikken. Vul op de loginpagina je e-mailadres en wachtwoord in.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen paniek, op de inlogpagina kan je jouw wachtwoord veranderen. Klik op 'wachtwoord vergeten' en verander je wachtwoord.

Hoe maak ik een nieuw account aan bij BuddyBites?

Want to join the club? Plaats dan eerst een bestelling bij BuddyBites. Hierna wordt automatisch een account aangemaakt. Voorafgaand aan de betaling wordt een wachtwoord gevraagd die aan je e-mailadres wordt gekoppeld.

Kan ik mijn gegevens wijzigen?

Zeker! Meld je aan via de login met je mailadres en wachtwoord. Onder het tabblad 'gebruiker' kan je je levergegevens en wachtwoord wijzigen. Het systeem onthoudt alle aanpassingen.

Kan ik het profiel van mijn hond wijzigen?

Zeker! Meld je aan via de login met je mailadres en wachtwoord. Je past de gegevens van jouw hond aan door onderaan op 'bewerken' te klikken. Ga opnieuw door de 10 vragen en pas aan waar nodig. Als je bestelt, past het systeem de voedingssamenstelling automatisch aan.

Kan ik voeding laten leveren voor meerdere honden?

Indien je meer dan één hond hebt, kan je eenvoudig een andere hond toevoegen. Vul eerst het profiel van één hond in. Op de eindpagina kies je voor 'hond toevoegen'. Op deze manier kan je voor elke hond apart het profiel invullen. Zo krijgt elke hond zijn unieke voeding op basis van zijn eigen voedingsbehoefte.

Verpakking en levering

Waar leveren jullie?

Momenteel leveren wij in België, Nederland en Luxemburg. De transportkosten betalen wij voor jou. Ben jij geen inwoner van de Benelux en toch geïnteresseerd in ons product? Contacteer ons dan via het contactformulier. Wij maken graag een uitzondering voor geïnteresseerde Buddy's.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We verzenden de persoonlijke brokjes zo snel mogelijk. Binnen 2 tot 7 dagen kan je Buddy genieten van zijn persoonlijke voeding.

Kan ik mijn leveradres aanpassen?

Zeker! Meld je aan via de login met jouw mailadres en wachtwoord. Klik links op gebruiker en pas je gegevens aan. Ons systeem onthoudt deze gegevens voor de volgende levering.

Leveren jullie ook voeding aan hondenkennels en hondenclubs?

Wij werken graag samen met bedrijven, hondenkennels en hondenclubs die onze producten willen gebruiken. Ook sponsoren wij graag prijzen voor verschillende hondencompetities. Contacteer ons gerust via info@buddybites.be.

Leveren jullie ook voeding in grotere hoeveelheden?

Voeding op maat is ons motto. Ook voor grotere hoeveelheden ben je bij BuddyBites aan het juiste adres. Contacteer ons gerust via info@buddybites.be zodat wij je een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Kan ik de verpakking recycleren?

Onze kartonnen doos is volledig recycleerbaar. De zak kan bij de pmd.

Heb je nog andere vragen?

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info.buddybites.be.
Je kan ons ook bereiken via +32491069729 of +32499742169.

Wil je ook weten welke voeding wij aanraden?

Beantwoord 10 vragen over jouw hond met onze Buddypas. Zo kunnen wij de perfecte voedingsmix samenstellen! Onze Buddypas is een tool die stapsgewijs van je leert en meedenkt.
powered by BuddyBites Start nu