1. Blog
  2. »
  3. Voeding
  4. »
  5. Hondenvoeding
  6. »
  7. Het effect van BuddyBites

Het effect van BuddyBites

Het effect van BuddyBites

wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond
wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond
wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond
wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond

“Bij de oprichting van BuddyBites in 2019 was het van in het begin duidelijk dat we een positieve impact wouden maken op het welzijn van honden. Door middel van gepersonaliseerde, kwalitatieve voeding en hoogwaardige voedingsstoffen streven wij elke dag opnieuw naar een zichtbaar resultaat bij alle honden die onze voeding krijgen. In maart 2021 besloten we om een grootschalig onderzoek op te starten om de impact van onze voeding op huisdieren te meten. Hierbij vroegen we onze actieve klanten naar de effecten die BuddyBites bij hun hond teweeg had gebracht. De resultaten waren overweldigend positief, wij zijn dan ook trots om deze met jullie te delen. Vul het profiel van je hond in en kijk welke voeding wij  aanraden voor jouw hond. “

Charlotte en Mattijs, oprichters van BuddyBites

Na het overstappen naar BuddyBites hondenvoeding:

"Overheerlijk!"

"Overheerlijk!"

wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond

Alles begint natuurlijk met lekkere hondenbrokken. Een verminderde eetlust is bij veel honden een probleem dat moeilijk te verhelpen is. Honden eten voor 70% op basis van geur. Het meest aantrekkelijke ingrediënt voor honden is vlees. Het hoge vleesgehalte dat in onze voeding zit, resulteert daarom in overheerlijk voer.

Doorheen het ontwikkelen van onze recepten zijn smaaktesten een essentiële stap, waar we veel belang aan hechten. We testen met een diverse groep honden met elk hun eigen voorkeuren. Alleen zo kunnen we voor elke hond een smaakvolle brok garanderen. Uit ons onderzoek blijkt dat dit loont: maar liefst 95% van de honden eten met plezier hun brokken op. 24% van hen heeft zelfs nog nooit zo’n goede eetlust gehad. Slechts 5% is minder fan. Een hondenvoer dat in de smaak valt bij negentien uit de twintig honden, daar kunnen wij enkel trots op zijn!

Vertering, ontlasting en winderigheid

Vertering, ontlasting en winderigheid​

wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond

Onze brokken zijn samengesteld met veel vlees, gezonde vetten, makkelijk verteerbare vezels en extra vitaminen en mineralen. Vezels zijn essentieel voor een goede stoelgang en de gezondheid van je hond. De juiste verhouding aan ingrediënten voor elke hond resulteert in een voedzame, makkelijk verteerbare brok. Dit heeft een grote impact op je Buddy. 

Maar liefst 63% van onze klanten liet weten dat de stoelgang van hun hond veel vaster en regelmatiger werd dankzij de BuddyBites voeding. 52% van de baasjes merkten deze verandering zelfs al na een tweetal weken na de overschakelingsperiode op.

Ook de winderigheid van onze Buddy’s vermindert drastisch door een vlotte vertering. 51% vertelt dat de winderigheid bij hun hond merkbaar afnam. Bij 20% verdween deze zelfs volledig, en dit al na twee maanden.

Allergieën, huid en vacht

Allergieën, huid en vacht​

wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond

BuddyBites hondenvoeding bevat een hoog gehalte aan gehydrolyseerd vlees. Dit betekent dat de eiwitketens in het vlees in kleine stukjes worden geknipt, waardoor het immuunsysteem van de hond deze niet herkent. De voeding van BuddyBites is daardoor hypoallergeen zonder aan voedingswaarde te moeten inboeten. Daarnaast voegen we ook extra zalmolie toe. Dit ingrediënt bevat veel omega 3 en 6: gezonde vetten die zorgen voor een glanzende vacht en een soepele huid. Ten slotte is onze voeding volledig op maat gemaakt. Zo kunnen wij ingrediënten waar jouw hond allergisch op reageert weglaten of vervangen door hypoallergene alternatieven.

Onze aanpak levert dan ook resultaat op. 52% van onze klanten zag ook dat de vacht van hun hond duidelijk meer glans had en een vijfde van hen vertelt dat de vacht van hun hond er nog nooit zo mooi heeft uitgezien. Slechts 2% gaf aan dat de vacht iets doffer werd. Maar liefst twee derde van de baasjes van een hond met allergieën zag een duidelijke vermindering in jeuk. 

Bij het invullen van het profiel van je hond kan je aangeven welke allergieën je hond heeft. De voeding hieraan aangepast.

Energieniveau

Energieniveau

wat is het effect van buddybites hondenvoeding op mijn hond

Onze samenstelling werd ontwikkeld in samenspraak met wetenschappers, nutritionisten en dierenartsen. Elk ingrediënt in onze voeding heeft een doel. Geen kunstmatige vullers dus, enkel kwalitatieve en energierijke voedingsstoffen. Dit heeft als resultaat dat onze hondenvoeding een hoge energiewaarde heeft. Aangezien wij weten welke hond onze voeding zal eten, kunnen wij ook de dagelijkse hoeveelheid berekenen voor de hond. Zo kunnen we er voor zorgen dat jouw Buddy zijn of haar ideale gewicht bereikt.

Het energieniveau van een hond mag dan vrij subjectief zijn en variëren naargelang het ras en de persoonlijkheid van je viervoeter, het is wel de ultieme maatstaf voor zijn algemeen welzijn. 70% van de honden bleef even energiek en 27% van onze klanten merkten zelfs dat hun hond een pak meer energie had dan voordien. Wij kunnen niet anders dan daar gelukkig van worden. 

BuddyBites voor jouw hond

BuddyBites voor jouw hond

Wij zijn trots dat BuddyBites een innovatief bedrijf is dat met onze volledig op maat gemaakte kwalitatieve hondenvoeding een echte verbetering kan betekenen in het leven van honden en hun baasjes. Onze voeding wordt gemaakt van verse en lokale ingrediënten en we leveren die dan vervolgens aan huis in België en Nederland. Wij kunnen alleen maar hopen wat we zo’n positieve impact blijven maken op zo veel mogelijk Buddy’s. Benieuwd welk verschil onze voeding voor jouw hond kan maken? Vul dan hier het persoonlijke profiel van je viervoeter in en ontdek welke samenstelling onze experten aanraden voor jouw Buddy. Tot binnenkort?


Sharing is caring!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
gezonde en evenwichtige hondenvoeding om overgewicht / obesitas tegen te gaan

Hondenvoeding op maat

Waarom BuddyBites hondenvoeding op maat?

✓ Boordevol dierlijke eiwitten
✓ Met omega 3- en 6-vetzuren
✓ Aangepast aan de noden van jouw hond

Meer lezen?

hond twijfelt tussen het beste hondenvoer

Hondenvoeding vergelijken

Hondenvoeding vergelijken Hondenvoeding vergelijken Er zijn veel hondenvoedingsmerken op de markt. Dat maakt het best moeilijk om te weten hoe kwaliteitsvol de ingrediënten zijn en

Lees meer >>