Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Zittende hond met witte vacht onder haar kin.

BuddyBites

BuddyBites is een start-up die persoonlijke hondenvoeding aan huis levert. Op basis van 10 simpele vragen, en met een wetenschappelijke basis, stellen wij lekkere en gezonde hondenvoeding op maat samen voor jouw hond, die we vervolgens aan huis leveren. 

Dat gebeurt aan de hand van een eenvoudig lidmaatschap, waarbij de voeding automatisch opgestuurd wordt zodat je altijd voldoende hondenvoeding voor je buddy hebt. Je kan je lidmaatschap steeds aanpassen of annuleren.

  • Persoonlijke voeding voor jouw buddy. Je ontvangt voeding die speciaal voor jouw Buddy is samengesteld. Kleine of grote brokjes? Met granen of zonder granen? BuddyBites maakt exact wat jouw hond nodig heeft! Beantwoord 10 vragen over jouw hond en wij maken de samenstelling die bij je hond past. Op de bijgeleverde buddypas staat exact hoeveel gram per dag jouw hond mag eten. Zo behoudt je hond zijn ideale gewicht en heeft hij altijd voldoende energie.
  • Gezonde voeding gemaakt van lekkere, lokale ingrediënten. BuddyBites staat garant voor kwaliteit. Wij werken enkel met kwalitatieve ingrediënten die de juiste voedingsstoffen bevatten. Gezien onze hoge kwaliteit, bieden wij ook een 100% kwaliteitsgarantie aan. Lust jouw hond de voeding niet, dan krijg je jouw geld terug! 
  • Totale ontzorging dankzij een flexibel lidmaatschap. Jij hebt altijd hondenvoeding in huis. Wij leveren een nieuw pakket als je laatste zak bijna leeg is. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken en zit je Buddy nooit zonder voeding. 

Ga naar onze Buddypas en vul het profiel van je hond in. Het is een eenvoudig proces, waarna je vervolgens je persoonlijke hondenvoeding kan bestellen met slechts een simpele druk op de knop. Je hondenvoeding wordt 1-3 werkdagen later aan huis geleverd.  

Mijn lidmaatschap

Nee, bij Buddybites is er geen binding. Je kan je lidmaatschap steeds kosteloos uitstellen of stopzetten. Kies een nieuwe leverdatum of klik op “lidmaatschap stopzetten”. Uitstellen of stopzetten is mogelijk vanaf dat je het pakketje ontvangen hebt tot 3 dagen voor de volgende verzending. Bekijk de instructievideo hier.

Heb je hier nog een vraag over? Stuur dan een e-mail naar info@buddybites.be.

Meld je aan en kies een nieuwe leverdatum of klik op “lidmaatschap stopzetten”. Uitstellen of stopzetten is mogelijk tot 3 dagen voor de volgende verzending.

Nog een vraag? Bekijk de instructievideo hier of stuur een mailtje naar info@buddybites.be

Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord en wijzig de leverfrequentie.

Meld je aan met je mailadres en wachtwoord. Ga naar het tabblad “voeding” en klik onderaan het profiel van je hond op “bewerken”. De voedingsmix wordt herberekend.

 

Nog een vraag? Bekijk de instructievideo hier of stuur een mailtje naar info@buddybites.be

Hondenvoeding

We gebruiken enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met natuurlijke vitaminen en mineralen. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen en kiezen enkel voor de beste ingrediënten, afkomstig van gecertificeerde leveranciers en lokale boeren. 

Nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@buddybites.be.

BuddyBites levert enkel kwalitatieve voeding met tal van eiwitten en voedingselementen die energie geven. Elke voedingsamenstelling bij BuddyBites bevat minstens 47% vlees. 

BuddyBites geeft advies van hoe je het best overschakelt van voeding. Omdat we graag het beste willen voor alle honden, krijg je van ons een terugstorting mocht blijken dat jouw hond de voeding niet opeet of er niet goed mee is. Dat recht op terugstorting geldt enkel als je het schakelplan van 7 dagen hebt gevolgd en vervolgens gedurende één week een volledige portie BuddBites aan je hond gaf. Neem contact op met info@buddybites.be 

Je kan je persoonlijke voedingssamenstelling terugvinden na het invullen van de gegevens van je hond. Onze voedingsspecialisten helpen je graag verder met advies en begeleiding op info@buddybites.be 

Zeker! Duid “granen” aan als allergie en je ontvangt granenvrije voeding voor jouw hond.

Afhankelijk van je dagelijks leven en de behoefte van je hond zijn er verschillende manieren om je hond te voeren. Het is aangeraden om je hond tweemaal per dag te voeren. Indien je minder tijd hebt, kan je er ook voor kiezen om de totale dagelijkse hoeveelheid in één keer te geven. Voor puppy’s is het aan te raden om ze driemaal per dag te voeren. Zorg er altijd voor dat de dagelijkse hoeveelheid, zoals aangeduid op de Buddypas, steeds gerespecteerd wordt.

Zeker! Bij het samenstellen van de voeding wordt rekening gehouden met de leeftijd van de hond.

Koekjes

Je kan op 2 manieren koekjes kopen. Je kan de koekjes toevoegen aan je voedingsplan. Nieuwe Buddy’s kunnen de koekjes kiezen bij het invullen van het profiel. Bestaande Buddy’s melden zich aan met hun e-mailadres en wachtwoord en wijzigen de inhoud van hun doos. Je kan de koekjes ook apart bestellen op de koekjes pagina. 

Prijs

Elke hond is anders en de prijs zal afhangen van de voedingsbehoefte van je hond. De exacte prijs kan je terugvinden na het invullen van het hondenprofiel. De kostprijs is tussen de 4 en 9 euro per kg. Deze prijzen zijn inclusief levering, starterskit (beker en boekje) en spontane geschenkjes. Er zijn dus geen bijkomende kosten.

Bij een eerste levering wordt de betaling direct uitgevoerd. Bij een volgende levering wordt de betaling automatisch 2 dagen voor de volgende verzending uitgevoerd. Als je de volgende verzenddatum wijzigt, wijzigt ook de volgende betaaldatum mee.

Levering

Wij leveren gratis in België, Nederland en Luxemburg. Ben jij geen inwoner van de Benelux en toch geïnteresseerd in ons product? Contacteer ons dan via het contactformulier. Wij maken graag een uitzondering voor geïnteresseerde Buddy’s.

We verzenden de persoonlijke brokjes zo snel mogelijk. De levertijd is tussen de 1 en 3 werkdagen. Rond feestdagen kan de levertijd enkele dagen langer zijn. Op het moment dat jouw pakketje bij BuddyBites wordt verzonden, ontvang jij een Track&Trace mail in je mailbox. Hiermee kan je je pakketje volgen.
Ben jij al lid bij BuddyBites, dan kan je de volgende verzending zien als je je aanmeld. Bekijk de instructievideo hier of contacteer ons bij vragen op info@buddybites.be 

Zeker, wij zijn flexibel. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord en wijzig je leverfrequentie. 

Elke hond heeft zijn eigen voedingsbehoefte. Daarom heeft elke hond een eigen voedingsschema. Heb jij meerdere honden en wil je de verschillende leverschema’s op elkaar laten afstemmen? Contacteer ons via info@buddybites.be. Wij bieden je graag een persoonlijke oplossing aan.

Op de dag van de levering krijg je een e-mail met het geschatte tijdstip van de levering. Met deze e-mail kan je het leveradres en levertijdstip aanpassen.

Zeker! Stuur naar info@buddybites.be het adres van je Parcelshop in de buurt. 

Fokkers, kennels en bedrijven

Zeker, stuur een e-mail naar info@buddybites.be en wij helpen je verder.

Stuur een e-mail naar info@buddybites.be voor meer informatie.

Wij dragen graag ons steentje bij en hebben al verschillende organisaties gesponsord. Kan jouw organisatie ook onze steun gebruiken? Stuur ons een e-mail (info@buddybites.be) en helpen je graag verder.

Wil je ook ontdekken van welke voeding jouw buddy gelukkig wordt?

Wil je ook ontdekken van welke voeding jouw buddy gelukkig wordt?

Beantwoord 10 simpele vragen over jouw hond en ontdek de perfecte voedingsmix op maat voor jouw buddy! Onze Buddypas is een tool die stapsgewijs van je leert en meedenkt. Zo kunnen onze nutritionisten lekker en gezond hondenvoer op maat van jouw buddy creëren.

buddypass

Word jij onze nieuwe Buddy?

Beantwoord 10 vragen over jouw hond en ontdek jouw persoonlijke voedingsplan.